Stil: somriga klackar

Detta inlägg är ett samarbete med Cellbes
 
Jag älskar stilen klackar och kjol på sommaren. Dock är det ett måste att klackarna är lagom höga, så man kan strosa med dem. Kilklckar är en favvis, de är stabila och sköna att gå i.
 
Jag har hittat ett par jättefina kilklackar i marint tema hos Cellbes. De är perfekta i höjden och urläckra att strosa runt i!  Sjukt snygga också!
 
Du hittar kilklackarna här!
 
KÖSS
 
 
3
Theresa williams

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com

Kerstin

Din blogg är så tråkig så man somnar! Tack och adjö!
Annat var det förr.

Sonja

Kerstin, får nog hålla med. Den har blivit inspirationslös och helt utan självdistans.
Saknar att bli berörd på inlägg som förut med ett wow!, aha!, JA!, men ååhh.... eller va fan?.