Varför man mår dåligt trots abstinens

Vi sockerberoende är vana att få diverse diagnoser. Jag har mött otaliga människor som fått allt från bipolär sjukdom till bordeline som diagnos. Då vården inte erkänner socckerberoende som ett faktiskt beroende, blir vi gärna feldiagnostiserade.
 
Jag skrev om detta här om dagen och det möttes av den del kritik. En del av kritiken var "men om det bara var beroende, hur kan du må dåligt även fast du är abstinent?"
 
Det är intressant, men det visar också på att just beroendesjukdomen inte är speciellt känd bland gemeneman. Jag själv lär mig nytt om den varje dag. 
 
Anledningen varför man kan må lika dåligt utan drogen som när man drogar är något som kallas PAA - Post Akuta Abstinenssymptom. Det är det man lär sig om i bokan "Vid Sunda vätskor".
 
Beroende är en stressutlöst sjukdom. Det innebär att vi hanterar yttre stress med att droga. Det sker inte på en fikarast utan byggs upp under lång tid. Det är därför vi beroende aldrig kan bli friska, vi kan bara leva i tillfrisknad. vi måste jobba dagligen med att inte hamna i ett återfall, att ta hand om oss själva. 
 
Vi kan aldrig skydda oss såpass att vi aldrig blir utsatta för stress. Om vi inte bor i en koja i skogen, men det gissar jag på att majoriteten av er inte gör. 
 
Det är därför återfallsprevention är viktigt att implementera i sitt tillfrisknande. Återfall är en del av sjukdomsbilden. Stressen skapar ett sånt inre kaos om vi inte är duktiga att se signalerna, att vi tillslut tar till drogen för att det blir oss övermänskligt. 
 
Eftersom inte själva drogandet är sjukdomen, utan det som händer i oss - så är det inte konstigt att den beroende kan må lika dåligt utan drogen som med drogen periodvis. Det är då vi är nära ett återfall. Genom att jobba med sina PAA kan vi dock undvika återfallet och backa bandet innan det går för långt. 
 
Beroende är kroniskt, men behandlingsbart!
 
KÖSS
 
4
L

Det kan ju också vara svårt att inte falla in i abstinens efter godis när man helatin omringas av & "matas" med reklam om godis & folk som pratar om att "man ska ju unna sig" och allt sånt

JEANETTE

När att äta är själva felet undrar jag faktiskt hur man ska göra?

Anna

Tack My! Behövde läsa det här i dag. Har efter en otroligt stressig period frossat i socker och mjöl i tre dagar... :(

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att i förhållande till Anderson i flera år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville att han tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem med min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en spell caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på spell, hade jag inget annat val än att prova det, jag postas passet caster, och han berättade det var inga problem att allt kommer att bli bra innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löftet att någon jag känner som har en relation problem, skulle jag vara till hjälp för sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpte mig med min egen problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan du maila honom om du behöver hans hjälp i din relation eller annan.

1) Love Spells
2) förlorad kärlek Spells
3) skilsmässa Spells
4) Förbindelse Spells
5) Bindnings Stava.
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare Lover
8.) som du vill ska främjas på kontoret / Lottery spell
9) vill att tillfredsställa din älskare
Kontakta denna stora man om du har något problem för en varaktig lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com