Nyårspodden

Hur nystartar vi som sockerberoende? Vilka mål har sockersystrar för 2018? En riktigt härlig nyårspodd med massa bubbel i magen inför det nya året!
 
 
HJÄLP oss att sprida, delar och likear. Det är du som bestämmer över podden Sockersystrars framgång, ju mer du delar desto mer spridning får den. Kanske kan vi rädda en matmissbrukare?
 
Podden har legat uppe på topp 100 av Sveriges mest lyssnade podcasts samt topp 10 i kategorien hälsa. Fortsätt dela, likea och kommentera. Detta är ett steg för att få samhället att erkänna att vår beroendesjukdom finns, så fler kan få RÄTT hjälp. Att de som inte har råd till behandling ändå skall få det.
 
Podden hittar du via iTunes, Acast, Podcaster eller streamat här under. Finns där poddar finns!
 
Följ oss på Instagram @Sockersystrar
Och på Facebook @Sockersystrar
Vill du ha pepp och gemenskap, gå med i vår facebook-grupp: Sockersystrar
 
1

My Addiction

Nu släpper jag min lilla hemlighet jag har pysslat med ett tag nu: My Addiction
 
My Addiction är mitt företag vars syfte är att hjälpa dig som sockerberoende. Jag håller föreläsningar, workshops, utbildningar och kan även erbjuda dig coaching via webben.
 
2018 står spännande ting för dörren. Jag börjar plugga till sockerberoendeterapeut hos Bitten Jonsson och kommer utbilda mig till Recovery Coach via Valet. Jag har tagit fram en SockerDetoxhelg med Valet recovery center - de har mångårig erfarenhet av beroendesjukdomen och ser beroendesjukdomen som samma - fast med olika utlopp! Du får träffa expertis som inte kommer behandla dig som ätstörd - de kommer hjälpa dig med din beroendesjukdom så du kan tillfriskna på riktigt!
 
 
 
Jag vill verkligen tacka Louise Johansoon (@louise_johansson på Instagram) för min fina logo! Den är symboliskt mindblowing för mig. Bergstopparna formar initialerna på My Addiction men symboliserar även beroendet som sjukdom: hur det är som att bestiga ett berg med toppar och dalar - verkligen inte som någon rak linje. Den för även tankarna till en blodosockerkurva, så den ser ut när vi drogar. Tack Louise, du är amazing!
 
Jag vill också tacka Satu Vikman på Björksättra Redovisning som har hjälpt mig med frågor som gäller mitt företag i uppstarten. Du har varit en pärla med din kompetens!
 
Besök och dela gärna min hemsida!! Där kan du se alla event och alla tjänster jag erbjuder. Är det något du tycker saknas? Kom gärna med feedback!
 
Du hittar oss på:
 
Facebook ( My Addiction )
Instagram @myaddiction.se
 
Följ, följ, följ <3
 
KÖSS
 
 
 
 
8

Julen

Min jul gick bra! Vi hade sånna himla mysiga dagar. På själva julafton kröp vi upp i soffan och åt julgröt på morgonen. Martin åt mannagrynsgröt och jag smörgröt. Sedan hade vi julklappsutdelning. Jag fick två jättefina koppar av Martin, pastelliga påslakanset, en klocka och en kärscher fönsterputs! Av mig fick han en onepiece, skidstrumpor, ryggsäck och nya ölglas. Det var jättemysigt att börja dagen med gröt och julklappar.
 
Efter lunch så åkte vi till Martins föräldrar och mötte upp hela familjen där med alla barnen och 4 syskonen, moster och mormor. Vi åt julbord och sedan kom tomten! På kvällen var det bara jag, Martin, hans lillasyster, mamma och pappa. Jag gick och sov en timma och sedan kollade vi på Shrek. Supermysigt!
 
Julen överlag gick bra i det avseendet att jag var socker- och alkoholfri. Däremot blev det för mycket mat för min smak. Jag känner efter sjäkvinventering att jag åt för mycket, men samtidigt känns det okej också - mitt primära syfte är att avstå från socker, alkohol och mjölmat.
 
Hur gick din jul och vad var höjdpunkterna?
 
KÖSS
 
 
5