Avsnitt 19 - En sockerfri jul

HUUR svårt är det inte att vara sockerfri på julen? Hallå i lådan liksom! Därför har jag och Ann-Ida spelat in ett avsnitt som enbart fokar på julen och hur fasiken du kommer helskinnad ur den - med abstinensen i behåll! 10 tips för att du skall behålla din nykterhet!
 
Nästa vecka kommer avsnittet en dag tidigare också - dagen innan julafton så du får lite extra pepp att behålla din abstinens!
 
 
HJÄLP oss att sprida, delar och likear. Det är du som bestämmer över podden Sockersystrars framgång, ju mer du delar desto mer spridning får den. Kanske kan vi rädda en matmissbrukare?
 
Podden har legat uppe på topp 100 av Sveriges mest lyssnade podcasts samt topp 10 i kategorien hälsa. Fortsätt dela, likea och kommentera. Detta är ett steg för att få samhället att erkänna att vår beroendesjukdom finns, så fler kan få RÄTT hjälp. Att de som inte har råd till behandling ändå skall få det.
 
Podden hittar du via iTunes, Acast, Podcaster eller streamat här under. Finns där poddar finns!
 
Följ oss på Instagram @Sockersystrar
Och på Facebook @Sockersystrar
 
 
1
monica

Några poddar har jag inte. Men hatar alla veckotidningar och reklamblad där julens glädje består av det förbaskade sockret som jag luras på oss av alla förbaskade producenter. Så de så. Känner mig som en trotsig förbaskade barnunge---- Det här ska jag minsann inte gå på. Ta aldrig in sockergödseln i munnen.