Extrainsatt avsnitt av Sockersystrar

Brace yourself - julafton is coming! Denna söta dagen behöver vi lite extra julpepp för att klara oss sockerfria igenom. Därför kör vi ett extrainsatt poddavsnitt av Sockersystrar! Dela till den som fortfarande lider. Likea, kommentera och reflektera.
 
I avsnittet så pratar jag om Sockerdetoxhelg på Valet Recovery Center 2-4/3. Den helgen ligger inte uppe på deras hemsida än. Vill du ha mer information, maila: info@valet.se
 
 
 
HJÄLP oss att sprida, delar och likear. Det är du som bestämmer över podden Sockersystrars framgång, ju mer du delar desto mer spridning får den. Kanske kan vi rädda en matmissbrukare?
 
Podden har legat uppe på topp 100 av Sveriges mest lyssnade podcasts samt topp 10 i kategorien hälsa. Fortsätt dela, likea och kommentera. Detta är ett steg för att få samhället att erkänna att vår beroendesjukdom finns, så fler kan få RÄTT hjälp. Att de som inte har råd till behandling ändå skall få det.
 
Podden hittar du via iTunes, Acast, Podcaster eller streamat här under. Finns där poddar finns!
 
Följ oss på Instagram @Sockersystrar
Och på Facebook @Sockersystrar
Vill du ha pepp och gemenskap, gå med i vår facebook-grupp: Sockersystrar
 
KÖSS
 
2
Evelina

Åh, vad bra. Behöver all hjälp jag kan får för att komma igenom min första sockerfria jul ❤️

Anonym

Super My och Annida (vet inte om jag stavade ena namnet fel) ni gör en så värdefull och bra pod. Lite för flamsigt ibland med svordomar, men jag försöker bortse från det, då ni är såna hjältar💕