Julen

Min jul gick bra! Vi hade sånna himla mysiga dagar. På själva julafton kröp vi upp i soffan och åt julgröt på morgonen. Martin åt mannagrynsgröt och jag smörgröt. Sedan hade vi julklappsutdelning. Jag fick två jättefina koppar av Martin, pastelliga påslakanset, en klocka och en kärscher fönsterputs! Av mig fick han en onepiece, skidstrumpor, ryggsäck och nya ölglas. Det var jättemysigt att börja dagen med gröt och julklappar.
 
Efter lunch så åkte vi till Martins föräldrar och mötte upp hela familjen där med alla barnen och 4 syskonen, moster och mormor. Vi åt julbord och sedan kom tomten! På kvällen var det bara jag, Martin, hans lillasyster, mamma och pappa. Jag gick och sov en timma och sedan kollade vi på Shrek. Supermysigt!
 
Julen överlag gick bra i det avseendet att jag var socker- och alkoholfri. Däremot blev det för mycket mat för min smak. Jag känner efter sjäkvinventering att jag åt för mycket, men samtidigt känns det okej också - mitt primära syfte är att avstå från socker, alkohol och mjölmat.
 
Hur gick din jul och vad var höjdpunkterna?
 
KÖSS
 
 
5
Anonym

Hej My,
Gillar verkligen din blogg! 💖👍🏻 Tack för allt du delar med dig av 🙏🏻
Undrar lite kring hur du tänker när du som sockerberoende äter mandelmjöl? Jag har lärt mig att alla former av mjöl är uteslutna för sockerberoende.
Kram! 💖

Miranda // Fatfuelled.online

Min jul gick också finfint, faktiskt. Är så tacksam för det.

Jag har precis startat upp en blogg där jag kommer att skriva en del om hur det är att vara en beroendepersonlighet. Vore kul om du ville kika in!

http://www.fatfuelled.online

Eva

Guuud - vad söta ni är! :)

Anonym

Vilka söta tröjor! Vart kan man köpa dem?

Anna ML Holm

Känner liksom du, att jag klarade av mina primära syften, inget socker eller vete. Men sen har jag även ätit för mycket, vilket har varit svårt att återhämta sig från både fysiskt och psykiskt. Men det var en fin julafton ändå :)