Mina inspiratörer

Jag och min viktresa är resultatet av att jag stötte på rätt människor i rätt tillfälle.
Det är ett resultat av att jag har fått ta del av så många kloka tankar och funderingar från människor som har gått före. Många kloka människor har jag mött privat, men många utav dem känner även du till. Därför tänkte jag passa på och tacka dessa offentliga människor som räddade mitt liv, gav mig den kunskap jag behövde just då för att ta mig framåt.
 
Tack:
 
Bitten Jonsson
För att jag läste Sockerbomben lååångt innan jag började med LCHF. Dock gick jag in i förnekelse och den bet inte riktigt på mig. Men din bok sådde ett första frö. Senare har jag tillfrisknat med hjälp av den kunskap du förmedlat till mig via andra.
 
Sten Sture Skaldeman
Du skrev den första boken om LCHF som jag läste när jag stod i kön till en Gastric bypass. Genom din bok tackade jag nej till operation och började äta LCHF istället. Utan dig hade jag aldrig upptäckt LCHF.
 
Annika Dahlqvist 
Du förmedlade LCHF på ett vetenskapligt sätt för första gången. Det var genom dig jag lärde mig om insulinhypotesen och kunde sprida det vidare till andra.
 
Kostdoktorn
Din blogg gav mig alltid nytt på fötterna och hjälpte mig även att växa LCHFingenjören. Du har alltid varit generös med utrymme och att sprida budskapet. Tillsammans är vi starka - du förmedlar ett VI-budskap.
 
Martina Johansson
Genom dig och din kunskap har jag lärt mig mer om biohacking och viktiga tillskott så jag skall må bra på riktigt. Utan dig hade inte det varit möjligt. Att du tar dig tid och energi att plöja igenom mängder med vetenskap så vi andra får det lättsmält och bra på ren svenska är ett oerhört fint bidrag till folkhälsan.
 
Mia Törnblom
Jag började jobba i 12-stegsprogrammet redan innan jag visste att jag var beroende! TACK Mia! Du har räddat min självkänsla och min livskvalité, du är en av mina allra största förebilder!
 
Maria Helander
Du hjälpte mig att inte slå på mig själv när jag gjorde misstag och åt fel. Utan dig hade jag haft ett större kroppshat och slagit på mig själv mer när jag gjort misstag.
 
Charlie Söderberg
Du gav mig mod och nya bekantskaper i och med Balansekonomi. Du hjälpte mig att ta ut nya riktningar i livet. Tack!
 
Det finns givetvis en uppsjö människor som har räddat mitt liv i min vardag. Mina sockersystrar, Renee Nilsson på Valet Recovery Center, Kicki & Ingela på Arteget, min PT Emelie på Back to Basics PT, min man med flera.
 
Jag tror det är viktigt att uttrycka sin tacksamhet till dem som har hjälpt en längst vägen. Vi mår bra och blir friska av tacksamhet! 
 
Vem eller vilka är du tacksam över?
 
KÖSS
 
 
3
Maria Helander

<3 Bamsekram

Anonym

Du!

Anonym

Jag är tacksam för dig My! Du öppnade upp mina ögon för ett sockerberoende och pga dig tog jag kontakt med Arteget och gick sockerdetoxkursen och har varit abstinent nu i över ett år ❤️❤️❤️ Kram Petra