My Addiction

Nu släpper jag min lilla hemlighet jag har pysslat med ett tag nu: My Addiction
 
My Addiction är mitt företag vars syfte är att hjälpa dig som sockerberoende. Jag håller föreläsningar, workshops, utbildningar och kan även erbjuda dig coaching via webben.
 
2018 står spännande ting för dörren. Jag börjar plugga till sockerberoendeterapeut hos Bitten Jonsson och kommer utbilda mig till Recovery Coach via Valet. Jag har tagit fram en SockerDetoxhelg med Valet recovery center - de har mångårig erfarenhet av beroendesjukdomen och ser beroendesjukdomen som samma - fast med olika utlopp! Du får träffa expertis som inte kommer behandla dig som ätstörd - de kommer hjälpa dig med din beroendesjukdom så du kan tillfriskna på riktigt!
 
 
 
Jag vill verkligen tacka Louise Johansoon (@louise_johansson på Instagram) för min fina logo! Den är symboliskt mindblowing för mig. Bergstopparna formar initialerna på My Addiction men symboliserar även beroendet som sjukdom: hur det är som att bestiga ett berg med toppar och dalar - verkligen inte som någon rak linje. Den för även tankarna till en blodosockerkurva, så den ser ut när vi drogar. Tack Louise, du är amazing!
 
Jag vill också tacka Satu Vikman på Björksättra Redovisning som har hjälpt mig med frågor som gäller mitt företag i uppstarten. Du har varit en pärla med din kompetens!
 
Besök och dela gärna min hemsida!! Där kan du se alla event och alla tjänster jag erbjuder. Är det något du tycker saknas? Kom gärna med feedback!
 
Du hittar oss på:
 
Facebook ( My Addiction )
Instagram @myaddiction.se
 
Följ, följ, följ <3
 
KÖSS
 
 
 
 
8
Sonya Malinka Persson

Vad kul - grattis och lycka till! :)

Anonym

Läkemedelsbolagen vill bara tjäna pengar brukar det heta på denna blogg. Vad är detta nu då? Hycklare

Karolina

Tyvärr måste alla människor försörja sig. Min erfarenhet är att de som försörjer sig på att hjälpa andra har ett äkta engagemang. Anledningen till att det är dyrt är så klart bland annat att en får betala sina utbildningar själv eftersom de oftast inte berättigar till studiemedel och att de inte alls är subventionerade. Bli arg på den allmänna sjukvården som vägrar att subventionera och ta till sig ny forskning utan fortsätter att skriva ut recept som håller dig sjuk och beroende av läkemedel för att lindra symptomen.

Anonym

Kul! Och grattis! Kommer du jobba med detta på heltid?

Anonym

Lycka till My! ❤️

Kirsi

WOHOO, ett stort grattis och lycka till Mysan ❤

Kari

Stort grattis!
Det du gör är fantastiskt och jag hoppas att du når ut till alla behövande.

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}