Sockerdetoxhelg

Tillsammans med Valet Recovery Center har vi tagit fram en sockerdetoxhelg. För mig är detta en dröm som går i uppfyllelse - för det är så jag en gång för alla blev sockerfri - jag gick en sockerdetoxhelg 2015! Så jag vet hur bra det är.
 
Valet är en öppenvårdsmottagning som har en hollistisk syn på beroende. Man ser det som en sjukdom med flera utlopp - och behandlar det där efter. Skillnaden mellan mat och exempelvis narkotika är ju att vi måste förhålla oss till vår drog flera gånger om dagen. Därför behöver vi lite fler verktyg. Mekanismerna och grunden är dock detsamma för alla beroende. Valet har mångårig erfarenhet av beroenden och jag har själv gått deras behandling som är kanon!
 
Under helgen så kommer du rustas med både verktyg och kunskap kring ditt sockerberoende. Vi kommer att jobba igenom sockerberoendet så att du kan använda verktyg i din vardag för att hålla dig sockerfri. Efter utbildningen kommer du också ha tillgång till en stödgrupp där du får hjälp att klara dig igenom vardagen.
 
Detta är en väl värd utbildning som kommer hjälpa dig enormt i ditt liv. Vi kan inte bli fria vårt sockerberoende själva! Läs mer och anmäl dig HÄR! (LÄNK)
 
KÖSS
 
 
1
Anonym

Men herregud! 8000 kr? Snacka att kodta nåde skjortan och brallorna på en stackars beroende människa! ...tur att en alkoholist slipper pröjsa den summan...inte jättemotiverande... 😕

Svar: Håller med att det är en saftig summa, men tänk hur mycket pengar som går åt till drogande. Jag gick +- 0 efter ca 3 månader. Efter det har jag gått + i 3 år! Kram!
My Westerdahl