Dags för storhandling

Detta inlägg är ett samarbete med mat.se
 
Jag har under en månadstid provat att handla mat via nätet. Att jag inte gjort det innan! På sockerdetoxkursen rekommenderade de redan för två år sedan att börja handla där. Att det är såå onödigt att hålla på att trilskas med sockertrollet i affären. 
 
Det jag gillar med att handla via mat.se är att man får sitta ner i lugn och ro och göra sin matplanering och sedan göra upp en inköpslista för att man behöver. Då ligger man framåt i planeringen och vet exakt vad man ska äta. Dessutom köper man inte hem saker man inte behöver och måste slänga sen.
 
Det jag gillar är också deras grymma kvalité på kött. Den är verkligen ypperlig! Inget slaskkött med massa vatten i liksom.
 
Jag rekommenderar dig verkligen att prova en vecka i alla fall. Använd gärna rabattkoden "LCHFKNIV" för att få med en kockkniv i din första beställning. 
 
Du hittar dem här (LÄNK)
 
KÖSS
 
 
3
Therése

Håller med om att det är awesome att handla mat via nätet. Har själv gjort det sedan åtta år tillbaka, då det typ lanserades och har provat ALLA. Däremot tycker jag att Mathem.se är så mycket bättre än både Mat.se och övriga aktörer. Större sortiment, roliga och mer exotiska varor, normalstora papperskassar som man kan få plats med tidningar till returpunkten sedan (Mat.se har minikassar) samt - trevligare bud! Buden på Mathem.se är glada och lyfter in varorna i ens hall om man vill. Buden från Mat.se hälsar knappt, småpratar ingenting och ser sura ut.
Jag provade Mat.se ett par gånger då de började att kampanja men bytte snabbt tillbaka till Mathem.se igen.

monica

Tänker på mitt fd jobb på sjukhuset. Hur jobbigt det måste vara med matdistribution med färdiga maträtter hemkörda för en vecka i taget. Och andra hjälpåtgärder var beviljade som städ, dusch, inköp. För mig låter det hemskt att inte kunna gå runt i affären och kolla alla varor, läsa innehållsförteckningar, förbrukningsdatum etc. Vår sockens enda kvarvarande affär kör ut varor varje vecka till de, som inte tar sig till affären själv. Men än så länge är det ett stort nöje att gå, cykla eller ta bilen dit. Tiderna förändras...

Anonym

Det här har inte med inlägget att göra. Men tack för att du finns! Jag känner igen mig i allt du skriver, om hetsätning och sockerberoende. Erkänner dina dippar och skriver om skilsmässan. Jag är där nu också. Jag vill bara säga att du har hjälpt mig så mycket. Jag var deppig nu när jag läste igenom bloggen, nu efter att ha läst är jag peppad, fan glad! För att du är bäst! Kan du kämpa mot sjukdomen och skilsmässa kan jag också. Jag tänke dega i soffan och tycka synd om mig själv. Istället ska jag tvätta mig och promenera till jobbet. Åter igen TACK!