Tips: Glossybox

Detta inlägg är ett samarbete med Glossybox! 
 
Jag älskar min glossybox. Jag har verkligen kärat ner mig i den prenumerationen. Det känns såå lyxigt att få hem ett paket smink varje månad och det får mig att gå utanför min comfortzone i sminkväg.
 
Det är något jag tycker vi sockerfria kan unna sig om man har det som intresse. 
 
Denna månad var det marmorboxen och man fick massa spännande nyheter. Bland annat en marmorerad ögonskugga som jag använder slaviskt varje dag.
 
Du hittar Glossybox HÄR (LÄNK)
 
 
 
 
Du hittar Glossybox HÄR (LÄNK)
KÖSS
6
Anonym

My. Ta en bloggpaus istället.

Detta håller inte.

Precis

Instämmer...

Eller

Eller så tar icke nöjda läsare en läs-paus?

Eva

Eller så erkänner ni nöjda läsare att bloggen har tippat utför ett stup.... Oavsett vilken kris My befinner sig i.
Man hjälper inte genom att ljuga.

Eller

Ljuga? My är öppen om att hon mår skit och gör så gott hon kan, det är hennes blogg. Inte säger jag åt en kollega eller vän att hålla sig undan "för du tillför ändå inget vettigt nu" när hen mår dåligt - och dessutom är öppen med det. Men ljuger gör jag inte, jag läser och förstår att den här personen har det tufft just nu.

Grethe Hagen

Kjäre nån... Er ikke rart det blir krig i verden vött, når folk ikke kan slutte å klage på alt hva andre folk gjör!?! Det er jo BARE Å SLUTTE Å LESE BLOGGEN HENNES DA!!! Ikke sant? Da er jo det "problemet" löst!! Jeg syns at My skal fortsätta jeg, om det hjelper henne, og andre oxo sikkert!! Stå på My 😃😃😃💖 og slenger inn- Make LOVE - NOT war 💗