Energi

I år har jag valt att investera i mig själv, att maximera livet. Det har jag gjort genom att gå på Balansekonomis 8 veckors långa kurs för att skapa mig ett rikare liv. Där behandlar man inte bara ekonomi, man agerar på alla fronter. Ett rikt liv är verkligen långt ifrån bara pengar, det handlar också om resurserna tid och energi. Denna vecka handlade om energi och är så inspirerande. 
 
Ofta skyller vi på att vi inte har tillräckligt med tid. Men hur kommer det sig att vissa har tid och andra inte? Det handlar ju egentligen om resursen energi. Alla har vi 24 h/dygn, det är det enda som är rättvist i världen. När vi inte har tid, handlar det egentligen om att vi inte har ork.
 
På Balansekonomi behandlar man resursen energi så som man behandlar resursen pengar. Vi ser vad som ger in på kontot och vad som äter på kontot. Denna vecka handlar om att maximera inputen energi och minimera energibovarna. 
 
Jag gillar hur man jobbar i Balansekonomi, varje vecka har man hemuppgifter som man får stöd av sin coach att fixa, samt sin egna balansgrupp där man får bolla fram och tillbaka. Man delar och man tar hjälp av varandra. 
 
Oftast vet vi ju vad vi gör för fel. Men vi har inte modet och energin att göra det. Det finner man i gruppen och det är mycket viktigt. 
 
Jag kan verkligen rekommendera alla att iaf gå på en föreläsning. På riktigt har det gett mig väldigt mycket i livet. Helt nya synsätt och väldigt konkreta sätt att jobba på. Och jag har en känsla att jag kommer vinna ännu mer ju längre kursen går.
 
Du hittar föreläsningarna här (LÄNK)
 
KÖSS
 
4

Stil: vardagssnygg

Detta inlägg är ett samarbete med Cellbes.
 
Jag älskar bombers. Bombers funkar verkligen till allt vardag, fest och extrapiff på kontoret.
 
Hittade en svinsnygg Bomber på Cellbes med sjukt bekväma jeans! Rockin' it! Vill bara varna lite att byxorna är ganska stora i storleken. Här har jag strlk 36 och de är på gränsen till för stora, så ta gärna en strlk mindre än vad du brukar! De är supersköna! Jag älskar jeans som är lite större i midjan, har streach och är ganska höga! De uppfyller verkligen mina kriterier! Så najs!
 
 
Byxorna hittar du här (LÄNK)
 
Jackan hittar du här (LÄNK)
 
KÖSS 
1

Lunchlådor vecka 5

Detta är ett samarbete med mat.se.
 
Som sockerberoende är det ibland farligt att gå in i affärer för vi kommer ut med massa skit och skräp. Det är mycket smartare att handla online, då slipper vi bli triggade och faktiskt kan handla bara det vi behöver. Jag använder mat.se och tänker dela tips på middag/lunch ett par veckor framöver. Du kan enkelt äta samma som mig genom att klicka på länken och handla hela min inköpslista. Mängderna hittar du i inköpslistan via länken. 
 
Ange LCHFKNIV vid köp så får du som nykund hem en kock-kniv vid beställning!
 
 
Du behöver:
 
köttfärs
champinjoner
finhackade gula lökar
paprikor i olika färger
burk krossade tomater
SMÖR!!
 
Gör såhär:
 
Hacka svamp å grönsaker i ganska stora bitar. Stek varje grönsak för sig i mängder av smör. Det är så du får upp fetthalten. Då får grönsakerna chans att suga upp mer fett. Stek köttfärssen. När den är genomstekt så häller du på tacokryddan och rör tills det är jämt fördelat. Ibland behövs en slurk vatten. Häll tillbaka grönsakerna och häll på krossade tomater! Låt puttra 15 min. 
 
 
 
3