Energi

I år har jag valt att investera i mig själv, att maximera livet. Det har jag gjort genom att gå på Balansekonomis 8 veckors långa kurs för att skapa mig ett rikare liv. Där behandlar man inte bara ekonomi, man agerar på alla fronter. Ett rikt liv är verkligen långt ifrån bara pengar, det handlar också om resurserna tid och energi. Denna vecka handlade om energi och är så inspirerande. 
 
Ofta skyller vi på att vi inte har tillräckligt med tid. Men hur kommer det sig att vissa har tid och andra inte? Det handlar ju egentligen om resursen energi. Alla har vi 24 h/dygn, det är det enda som är rättvist i världen. När vi inte har tid, handlar det egentligen om att vi inte har ork.
 
På Balansekonomi behandlar man resursen energi så som man behandlar resursen pengar. Vi ser vad som ger in på kontot och vad som äter på kontot. Denna vecka handlar om att maximera inputen energi och minimera energibovarna. 
 
Jag gillar hur man jobbar i Balansekonomi, varje vecka har man hemuppgifter som man får stöd av sin coach att fixa, samt sin egna balansgrupp där man får bolla fram och tillbaka. Man delar och man tar hjälp av varandra. 
 
Oftast vet vi ju vad vi gör för fel. Men vi har inte modet och energin att göra det. Det finner man i gruppen och det är mycket viktigt. 
 
Jag kan verkligen rekommendera alla att iaf gå på en föreläsning. På riktigt har det gett mig väldigt mycket i livet. Helt nya synsätt och väldigt konkreta sätt att jobba på. Och jag har en känsla att jag kommer vinna ännu mer ju längre kursen går.
 
Du hittar föreläsningarna här (LÄNK)
 
KÖSS
 
4