LCHF-pommes

Nyårsveckan spenderades hos min älskade AnnasLCHF i Stockholm. Fan va jag älskar den kvinnan. Och det är så skönt med henne, vi äter strikt båda två. Därför vet jag att maten jag får där, är säker. Det hon kan äta, kan även jag äta. Och hon bjuder alltid på så mycket nytt och spännande. Det jag tog med mig denna gång är hennes fantastiska "LCHF Pommes". De är lite kluriga att få till, jag har inte helt lyckats ännu. Men är på god väg.
 
Dessa pommes innehåller faktiskt bara 4g kolhydrater! Så najs! Kan vara det godaste tillbehör jag har ätit.
 
 
Innehåll:
 
Findus frysta vaxbönor (inte hittat färska än, kommer säkert till vårkanten)
Smör
Salt
Havssalt
 
Gör såhär: Stek dem frysta på en ganska hög temp i torr stekpanna så all vätska försvinner. Det trixiga här är att kunna avgöra det, annars blir de sladdriga. Dra undan pannan och häll på rejält med smör och sänk tempen på plattan. Rör runt ordentligt tills de får najs färg och blir friterade. Häll på rejält med salt. Toppa med havssalt. Ät ur skål och njut!
 
KÖSS
17
Anonym

De blir mye bedre i ovnen ;) Google ugly beans

Lina

Smör och havssalt låter som en dålig kombo för dig. "Ät ur skål och njut" är också en varningsklocka.

Evalise

Direkt i fritösen verkar lättare.

Evalise

Direkt i fritösen verkar lättare.

Evalise

Direkt i fritösen verkar lättare.

Åsaf

Blir mycket bättre att fritera

monica

Använda haricoverts?

Undrande

Hur var det nu med triggers, och vad som e LCHf?
Det blir inkonsekvent nu.

Lena i Umeå

Spännande recept, det måste jag testa.

Viktoria

Fy f_n vilka sunkiga och missunnsamma kommentarer det finns på den här sidan. Vad driver er till det? Att lägga er i andras liv bara för att de väljer att vara offentliga. Visa respekt!

Anonym

Viktoria: Har man läst bloggen tillräckligt länge börjar man se ett mönster...man ser Mys triggers innan hon vill inse det själv...

Lilli

Instämmer med VIKTORIA.

Eva

De blir mycket godare när man dubbelfriterar dem.
Ta dem direkt från frysen, fritera 3-4 minuter.
Låt dem rinna av ett par minuter, fritera sen igen ca 10 min. De skall bli ganska mörka men inte brända.
Lika krispiga rakt igenom som pommes

Emelie

Jag tipsar om att tina dom först sen steka i två omgångar i kokosolja :)

Gäst

Låter bra med såväl vaxbönor som harris, men gula vaxbönor liknar ju pommes. Jag måste testa med kokosfett istf smör då barnbarnen inte tål mjölkprotein. Tack för tips!

(Barnbarn kan man annars "lura lite" med att skära kålrot i strimlor och ugnssteka! Dom behöver ju inte alltid äta så LCHF).

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: (drogunduspellcaster@gmail.com) kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

1) Love Spells
2) förlorad kärlek Spells
3) skilsmässa Spells
4) Förbindelse Spells
5) Bindande Spell.
6) Breakup Spells
7) Bannlys en tidigare älskare
8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
genom (drogunduspellcaster@gmail.com)

Åsa

Tror detta är bland det godaste jag ätit! Å så enkelt å snabbt att fixa oxå 😊 👍 Stort TACK för detta fantastiska recept å tack för den fantastiska inspiration som du är!! Köss