Avsnitt 3 - Maten

Nu är det söndag igen och det innebär NYTT AVSNITT med podden Sockersystrar! 
 
 
 
Det är podden för dig som är eller känner någon med sockerberoende. Vi försöker diskutera vårt beroende av mat på ett lättsamt och humoristiskt sätt då många förknippar matberoende med skam och skuld. Det vill vi ifrån!
 
Denna gång så pratar vi om hur en sockerberoende skall äta, vad som är safe och hur man ska tänka. Även sorgen över att behöva ta farväl av livsmedel.
 
Du kan lyssna på podden via iTunes, Acast och Podcaster. Även streama den direkt här under.
 
Dela gärna och ge oss feedback och att tänka på. Vi jobbar konstant med att få bättre ljud och föröker ta till oss er konstruktiva kritik så gott det bara går. 
 
Följ oss på:
 
Instagram: @sockersystrar
Facebook: Sockersystrar
Mail: Sockersystrar@outlook.com
 
KÖSS
 
@LCHFingenjoren.se
@Frontallobskollaps
 
 
 
3
Jessica Högberg

Har inte hunnit ännu, men snart semester;)

Svar: yaaay :D
LCHFingenjoren

Andrea

Så himla bra podd! Och bra avsnitt. Ni är jätteroliga och det är intressant, igenkänning, tröst, tips, så bra! Jag undrar varför nötter är triggers? Är det något i dem eller mer vanan att använda dem som snacks? En teknisk feedback: mellanspelet har mycket högre volym än då när ni pratar.. mina trumhinnor sprängdes typ när den drog igång, ingen fara men bara för att belysa problemet. Tusen tack för att ni gör det här!

Svar: TUSEN tack för fin feedback!! Vi tar till oss allt <3
LCHFingenjoren

Andrea

Jag vet inte varför men jag kan inte se ert svar, eller min egen kommentar för den delen ? Måste jag "Logga in"?

Svar: inte? Nä, det ska gå att läsa direkt från webbläsaren! Dock så ibland uppdateras ej kommentarerna i mobilversionen...
LCHFingenjoren