Jag börjar bli frisk!

Jag börjar tillfriska! Gud, jag trodde ALDRIG jag skulle kunna skriva såhär. Jag börjar återigen MÅ BRA!
 
Jag har varit i ett riktigt illa skov i mitt beroende. Du som följer bloggen regelbundet vet att jag aldrig åt socker eller drack alkohol, men du vet att jag spårade i överätande av abstinent mat. Framför allt var det inte bara själva ätandet. Det påverkade hela mitt liv. Jag var helkass på jobbet, orkade ingenting - bara det nödvändigaste. Jag var trött och deppig hela tiden. Hudlös och orkeslös. Allt var bara jobbigt och jag orkade inte med relationer på samma sätt. Men nu, nu jävlar - nu mår jag återigen bra, eller bättre! Jag vågar inte ropa HEJ än, men i alla fall ett litet: tjoho! Jag tragglade med detta jäkla dåliga måendet mellan mitten av december fram tills nu, nu äntligen ljusnar livet igen.
 
Hur jag vet att jag mår bättre? Jag visar alla tecken på tillfrisknad.
 
- Jag är en jäkla terminator på jobbet. Jag är svinpå allt och allt känns så himla kul. Jag är effektiv och får saker gjort.
 
- Jag städar och pillar hemma. När jag inte mår bra så gör jag bara det nödvändigaste. Nu VILL jag pilla, städa och sortera. Jag finner harmoni och glädje i det.
 
- Jag är full av glädje, kraft och energi. Jag umgås med massa människor och connectar.
 
- Allt känns löjligt enkelt. Jag har knivskarp fokus.
 
Framför allt så känner jag igen mig själv. Detta halvår har varit fruktansvärt. Jag liksom tappade mig själv. Nu så är det liksom: nämen här är hon ju! Min My. Jag. Jag känner henne!
 
Och jag är så oerhört tacksam. Det sista jag har jobbat med är med maten. Jag har jobbat med mina relationer, att hålla mig till löften och att sätta gränser. Och när det faller på plats, faller också beroendet på plats. 
 
En dag i taget. Givetvis räknar jag inte med en räkmacka. Men kanske en liten smörgås i alla fall ;)
 
KÖSS
 
 
3
Jeannette Brodin

Hej

Det har varit lite åt samma håll här. Fast jag har ätit ca en halvliter grädde med kakao och sötning varje dag. Det är svårt att komma ur, och precis som du skriver så påverkar det hela livet omkring. Jag blir osocial, orkar inget, går upp i vikt, ingen motivation.

Men nu så äter jag bra mat igen, och det är jobbigt att insikten om vad jag ska stoppa i mig (det som gör att jag mår verkligt bra) kan komma och gå.

Tack för allt du delar och för fotona på din mat det ger inspiration :-).

Kram

Svar: Eller hur! Handlar verkligen om att man bara kör in sig i den grejen och inte pallar allt omkring!
LCHFingenjoren

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: (drogunduspellcaster@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom (drogunduspellcaster@gmail.com)

Hanna Karlsson

Härligt att läsa!

Svar: <3
LCHFingenjoren