Powered by Jasper Roberts - Blog

Kroppen i obalans

Min kropp har lätt att gå upp i vikt. Men den har alltid svarat oerhört bra på strikt LCHF också. Men inte just nu. Och jag är jävligt frustrerad. 
 
Jag har räknat igenom allt. Äter perfekt med protein, pyttelite kolisar och lagom med kalorier. Men det händer inte ett skit. 
 
Och detta är ett FUCK OFF - DRA ÅT HELVETE inlägg. Jag är inte ett dugg jävla inspirerande idag. Jag är bara jävligt sur. Att jag utsatte mig själv för sån idioti i höstas att min kropp har tagit sån jävla stryk. Jag borde fan veta bättre än såhär.  Välkommen till inlägg "sur fjortiz My". Dessa symptom har jag fått på grund av stressen som min hemska jävla höst gav:
 
- IBS 
- Knäckt hår (risit som fan)
- 4 flisor i tänder har gått pga gnisslande på nätterna
- Går inte ner i vikt
- Konstant sug mer eller mindre
 
Så sjukt vad stress gör med ens kropp. När jag fick IBS så blev jag pytteytteliten och alla bah: shit My, lägg i handbromsen. Jag kunde ärligt talat sitta på damrummet fram till lunch. Men efter de värsta hade lagt sig är min kropp som en jävla svamp. Suger åt sig ALLT. Och den vill ha mer, därför den är konstant sugen. Och jag förstår den, stackarn. Är la skiträdd att bli utsvulten och dra storlek 34/36.
 
Och nu vill min Högre Makt att jag skall praktisera: TÅLAMOD! För jag VET att om jag bah chillar, skiter i allt och äter som jag ska så kommer det att lossna. Men tyvärr ingick inte den egenskapen i paketet My när jag tillverkades.  
 
Det finaste man kan ge en kropp som är besegrad av stress är rutiner. Att äta samma mängd varje dag. Att ha förståelse att den behöver tid på sig för att "komma igen". Då behöver vi ställa bort vågen, arbeta på att koppla bort vikttankar och köra vårt race. Det är inte enkelt, men vi växer enormt av det. Jag VET ju detta. Men just nu suger det. Men det går framåt i alla fall:
 
- Har inte haft ett IBS-skov på veckor.
- Håret börjar må bra igen och bli tjockt och vackert
- Suget släpper vissa dagar
 
Så det går ju framåt, det gör det. Men det är en jävligt frustrerad ingenjör ni har här. Jag hatar att väga +10 kilo mot vad jag brukar. På att jag åkte på en utslagen mage och en kropp som är svinrädd. Men jag vet också att det kommer komma en dag då jag tittar i backspegeln och samlar ihop mina lärdomar om denna platå.
 
Det är frustrerande att äta nyttigt men inte få resultat. Men jag vet att när min kropp fattat grejjen och förstår att den är i trygghet kommer den att arbeta med mig igen. Jag får bara ge den tid och förståelse. 
 
Vad är dina tankar kring sega platåer?
 
KÖSS
 
 
 
9
Sara

Oj, vad jag behövde läsa precis det här idag! Har börjat skriva symtomdagbok sen jag började lyssna på er och inser att hormoner, stress, mens är faror för mig. Frågade om tips och råd i en sluten grupp för sockerberoende på fb men den stängdes av moderatorn med motiveringen att de inte diskuterar hormoner där. Sjukt konstigt då det påverkar så fundamentalt!

Svar: fan va skumt! Bitten Johnsson är ju verkligen en dam med hjärtat i hormoner!
LCHFingenjoren

Anonym

Tarmbakterier, skaffa rätt tarmbakterier igen.

Svar: japp! Käkar probiotika! :)
LCHFingenjoren

monica

Finns det liv, finns det hopp. OMedelbar behovstillfredställese lider jag av också, vänta en sekund, i helskotta heller. Gnager på allt. Just nu vitkål och rå morötter. Kan du skaffa bettskena. Min son har gnisslat ner sina tänder, min dotter har bettskena. Livet är en ständig strid för somliga(oss) medan andra glider fram på en räkmacka obekymrade. Räkmacka utan bröd. Håller alla tummar för dig!!

Svar: tack för pepp!!
LCHFingenjoren

Tant Grön

snälla stressa inte o hacka inte på dig själv..du är fin

Svar: <3
LCHFingenjoren

Amanda

Känner igen mig så!!! Körde extremt hårt under en period och fick enorm ångestproblematik och IBS. Efter det (när jag började äta normalt) bara sög kroppen till sig all näring och jag gick upp ordentligt i vikt (vet ej hur mycket för ville inte stressa upp mig mer genom att ställa mig på vågen). Men som sagt, det släpper när man varit snäll mot sig själv ett tag <3 Ta hand om dig.

Svar: tack för peppen <3
LCHFingenjoren

Anonym

Nya tarmbakterier! Dags att käka det och kanske testa bönor? :) Var rädd om dej!!

Svar: Japp, äter probiotika! Puss!
LCHFingenjoren

Clean%20Eating%20by%20Annika

Kan det inte vara kortisol från stress som spökar? Och vad tror du om nivåerna av leptin? Jag läser och lyssnar mycket till LeAnn Vogel från the Keto diet (healthfulpursuit.com) och hon pratar ofta om hur långa perioder av strikt keto kan ställa till det för leptinet.

Svar: Jag lägger mina korvören på stress ja :D
LCHFingenjoren

Anonym

Helt ok att ha dåliga dagar Gillar dig skarpt ändå 😍 Det är så förlösande att läsa dina inlägg Kram

Svar: PÖSS!
LCHFingenjoren

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com