Sluta motarbeta din kropp

Som matberoende har vi jävlats med vår kropp hela livet. Vi har tryckt i den mat, vi har svultit den. Vi har hatat på den, vi har laxerat och kräkts. År in, år ut har vi misshandlat vår kropp. Tänk dig att du sa till någon annan allt det du säger till din kropp. Du hade kunnat hamna i fängelse, inte sant?
 
Kroppen pratar med oss, men vi vägrar att lyssna. Vi kör över våra kroppar varje dag. Antingen genom vår högsta önskan att bli smala, när då kroppen berättar att den är hungrig kör vi över den och svälter den istället.
 
Eller genom att dämpa ångest. Har vi känslomässig ångest trycker vi i vår fina kropp massa mat så den får ont.
 
Tillslut har vi kört över den så mycket att vi pratar olika språk. Kroppen säger en sak och du fattar nada. Är du hungrig? Trött? Mätt? Vi vet inte längre för att vi har hoppat på den så många gånger.
 
Ett steg i att lära sig tolka kroppens signaler är mediation och dagbok. Vi skall lyssna in vad kroppen berättar för oss när vi har ätit och mellan måltider. Att lära sig språket igen.
 
Bra frågor att ställa sig efter måltid är: vad känner jag fysiskt? Vad känner jag psykist?
 
En bra investering för hälsa är att lyssna!
 
KÖSS
 
7
Anonym

Hjälp. Du har roundup som reklam på din sida!! Älskar dig o din blogg men du bör göra något åt den hemska reklamen från fulfiskarna Monsanto med deras agent Orange, DDT alltså och PCB och för att inte tala om genmanipulationerna de utför på stackars hönor så de inte längre kan stå på sina egna ben. Hoppas du kan göra något åt detta! ❤

Charlotte

Det märks verkligen tydligt här på andra sidan skärmen att du mår ofantligt mycket bättre. Att du har mer energi, är gladare och ser ljusare på tillvaron. Skönt att se! Stor kram till dig My!

Narendra

ANONYM: Reklamen du ser är baserad på vad DU googlat på och vilka sidor du besökt :) Det finns inte en reklam som visas för alla, det där sker automatiskt och anpassat för varje användare.

linnea

Tack för en super peppande blogg <3 Jag själv förstod att jag var sockerberoende i höstas, men jag tycker att det är svårt att ta tag i det och hålla i det. Idag har jag bestämt mig för är första dagen på mitt nya liv, idag skall jag inte droga.

Kan inte du samla dina bästa tips i ett inlägg för oss som just är i början på vår resa, som håller på acceptera detta och vill börja leva?

Sedan undrar jag om du har någon erfarenhet på paleomat för oss sockerberoende? Förstår att det är induviduellt, men jag känner att för mig funkar inte mejerifri lchf, iallafall inte nu i början. Så för att ge mig själv en chans så behöver jag antingen mejerier eller paleo (vill utesluta mejerier).

Med vänlig hälsning
Linnea

Elisabeth G

Narendra, är du verkligen säker på det? På den här sidan får jag upp reklam för sådant jag aldrig får på andra sidor. Det har t.o.m. blivit så att jag drar mig för att gå in här.

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: (drogunduspellcaster@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom (drogunduspellcaster@gmail.com)

Sojka

Jag får tårar när jag läser detta för du säger verkligen rakt ut som det är. Jag har i många år iaf sen tonåren och runt 20 års ålder haft typ bulemi eller vad tusan det heter och skadat och slagit på min kropp men inser idag att det nog var sockerberoende. Jag minskade i februari men började lchf i april men har nu fallit tillbaka i mitt beroende och kan känna skit samma att jag klämmer 3 kanelsnöckor nu som att mitt beroende tar över och jag glömt varför jag överhuvudtaget började med lchf.
Glad att jag hittade dig och podden har jag lyssnat på.