Sockersystrar: avsnitt #2

Nu har mitt och Ann-Idas andra avsnitt av podden Sockersytrar kommit ut. Denna gång pratar vi om att kapitulera inför beroendet. Det handlar om att addressera, att faktiskt erkänna sin maktlöshet över drogen. Vi berättar också om Biohacker Summit och hur vår egen sockerdetox såg ut.
 
 
Vi fick jättefin respons förra veckan - TACK för det! <3 Många skrev att det var skönt att någon pratade om sockerberoende, att man inte kände sig så ensam i beroendet. Och precis det handlar denna podd om, att någon tar bort det skamfulla.
 
Men vi fick också lite kritik.
 
Att vi var för flamsiga - ja, det var ju första avsnittet och vi var supernervösa och nervösskrattar i början som två skolflickor. Men sen är ju det idén med podden också. Att innan själva ämnet drar igång så ska vi prata lite avslappnat om vår vardag typ. Men vi har tagit till oss den feedbacken och tonat ner det lite, utan att förlora humorn. För det är ju det som är grejen med podden - att alla inte behöver prata svinallvarligt om beroendet hela tiden utan man kan faktiskt skratta åt de knäppa situationerna beroendet har satt oss i.
 
Dåligt ljud - vi sitter inte i en studio utan vid mitt köksbord. Det kan därför bli lite ekit. Det är Martin som redigerar podden och han är helt ny på detta och lär sig hela tiden. Ljudet kommer bli bättre och bättre ju mer vi lär oss tillsammans. Det samma gäller ju givetvis innehåll och upplägg på podden!
 
Du kan lyssna på podden via iTunes, Acast och Podcaster eller via stream här nedan!
 
Följ oss på:
 
Insta: @Sockersystrar 
Facebook: @Sockersystrar
Skriva mail: sockersystrar@outlook.com
 
Följ oss privat på: @LCHFingenjoren.se & @Frontallobskollaps
 
Dela gärna podden! Ju fler som inser att de är sockerberoende, desto snabbare får vi vår sjukdom erkänd!
 
KÖSS
 
 
1
THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: (drogunduspellcaster@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom (drogunduspellcaster@gmail.com)