Sommrig pyttipanna

Jag älskar mycket färg i min matlagning på sommaren. Det skall vara snabbt och enkelt och en fröjd för ögat. Och alla uppskattar en god pytt! Här kommer min sommarpytt:
 
 
 
4 portioner:
 
3 kryddkorvar (jag använde choritzo)
2 pkt bacon
1 gul lök
1 röd paprika
1 pkt ris från PurePasta
Peppar
 
Tärna bacon, lök, paprika och korv. Stek paprikan och korven för sig. Stek lök och bacon för sig. Blanda ihop allt och häll på riset! KLART!
 
 
6
Maria

Du tål nog kolisar bättre än jag.
Jag skulle inte klara att äta det där utan ödesdigra konsekvenser.
:)

Svar: varför inte då?
LCHFingenjoren

Sonja

Det här är inget riktigt ris utan 'ris' gjort av konjaksmjöl dvs. som shirataki. Inga kolisar!

Svar: exakt! 0 kolisar - som en grönsak!
LCHFingenjoren

Maria

Jag förstår att "riset" inte är ris. Men kryddkorvar, lök, och paprika har fler kolisar än noll, dvs mer än jag tål. http://kostbevakningen.se/?foodinput=3%20choritzo%0A1%20gul%20l%C3%B6k%0A1%20r%C3%B6d%20paprika%0A

Svar: jag tål grönsaker :)
LCHFingenjoren

Maria

Jag är jättekänslig för kolisar så allt som är frukt och grönt, alla rotfrukter och bönor osv går bort. Minsta lilla intag av kolisar (från växtriket och även mejeri) triggar mig enormt och leder mig snabbt till att jag vill äta glass, eller pommes, eller varför inte godis, plus att jag får allergiska reaktioner som eksem och dålig mage, plus kolis-koma med hjärtklappning och yrsel. Jag orkar inte dras med det nå mer. Lol

Svar: BLÄ!! Tur att protein och fett finns :) <3
LCHFingenjoren

Maria

Ja verkligen! Kött är fantastiskt. Du gör ett viktigt arbete med den här bloggen, du hjälper andra att känna till att det finns alternativ till standard-tallriksmodellen one-size-fits-all-tänkandet. Ibland vill man säga till folk, nä det är inte dig det är fel på, det är de påhittade reglerna som är fel! Då är det bra att kunna länka till din blogg t ex. :)

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com