Tänk vad vi växer

Här om dagen så satt jag för mig själv och började tänka tillbaka på mina 2 år som socker & alkoholfri. Vilken resa det har varit! Jag var på konferens med min division där vi åkte finlandskryssning. Riktigt roligt att ha konferens där. Toppenbra mat dessutom, fanns massor för oss som äter LCHF. Dock var det ju buffé, vilket är klurigt då vi gärna överäter. 
 
Det som slog mig mest är min attityd till min beroendehjärna. Jag skäms inte längre. Jag kommer ihåg i början av min abstinens. Hur jag skämdes för att addressera mitt missbruk av alkohol. Jag tog ju min examen bara veckor efter jag sockeravgiftades, och under min sockerdetoxkurs stod det klart att jag var tvungen att ta farväl av alkoholen också. Och jag hade ju planerat en urspårning deluxe av alla mina droger. Dels skulle jag ha frossat sönder på socker. Dels skulle jag ta en riktig håll-käften-fylla. Och tanken att bara 3 veckor efter min avgiftning behöva tacka nej till det, var oerhört sorglig - kände jag då.
 
Och alla såg ju mig som party tjejen My. Jag var den som sjöng och dansade, bjöd på sig själv och bara körde. Nu skulle hon bli en torr nykterist!! Ni som har följt min blogg länge kommer säkert ihåg mina inlägg från den tiden. Hur jag fejkade min fylla. Jag köpte hem små vinflaskor, hällde ut innehåller och fyllde på med vatten och drack med sugrör. Det var viktigt att flaskorna var gröna eller svarta. Jag kunde helt enkelt inte hantera det faktum att behöva komma ur garderoben och erkänna mig som nykter alkoholist. Även fast sockret är den drog som är min primära.
 
Herregud vad det har hänt saker med mig sedan dess. Vilken otrolig inre utveckling! Idag vet ALLA att jag är nykter beroende. Som när vi var på färjan för kryssningen. Och alla är supergulliga! När mina kollegor köpte drinkar såg de till att jag fick ett härligt bubblande glas med mineralvatten! Och Divisionschefen gick steget längre. För när man bara dricker vatten så kan man ibland få det i ett vanligt trist glas. Han var så himla gullig att han liksom såg till att jag fick mitt vatten i samma festliga glas som alla andra! Han ordnade pynt på glaset och såg hela tiden till att jag också fick det festligt!
 
Och jag njuter för fullt! Livet är så mycket enklare när man "kommer ur garderoben". Man får hjälp av omgivningen och kan hitta stöttning. Och folk förstår!
 
Sen det där med att bli tråkig. Vem tror ni dansa hela natten? Vem tror ni tog i för kung och fosterland på karaoken? Jajjamensan! Ni gissar rätt! Ingen skulle ge mig stämpeln tråkig. Jag har lärt mig festa nykter, och jag har minst lika kul som alla andra!
 
KÖSS
 
 
5
Effie

Vad skönt att få stå för sitt val. Och vad bra att visa folk att det inte är alkoholen som är det roliga. Själv har jag alltid sagt att jag gör ingenting onykter som jag inte lika gärna kan göra nykter (ja, det skulle vara att spy, men det är inget att stå efter, tycker jag...). Därför har jag ingen anledning att bli onykter :-)
Sedan...varför andra skulle ha med att göra vad vi äter och dricker...?

Svar: Håller helt med dig! Men folk har gärna mycket åsikter om det har jag märkt av!
LCHFingenjoren

Anonym

Hemskt att det ska vara så provocerande att inte dricka alkohol i Sverige ! Utomlands accepterar man det det med en självklarhet. .. Man kan ju undra varför det är så i Sverige 😉

Svar: eller hur! Fast nu väljer fler och fler bort alkohol känns det som!
LCHFingenjoren

Anonym

Du är en sådan otrolig inspiration
Jag har problem med alkoholen men kommer inte ur det. Det hjälper enormt att få läsa om hir du har och har haft det. Det ger mig föehoppnong om att jag oxå kan klara det. Stor kram till dig. Malin

Svar: Kämpa på <3
LCHFingenjoren

Bengt Nilsson

Många tycker att de har roligare när de alkoholpåverkade (hämningarna släpper) och därför tror de att alla behöver alkohol för att ha roligt...

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: (drogunduspellcaster@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom (drogunduspellcaster@gmail.com)