Powered by Jasper Roberts - Blog

Bakis

Att vi blir bakis av för mycket alkohol är ingen nyhet, men att vi blir bakis av socker brukar det inte talas om. 
 
När jag åt socker så agerade jag som en alkoholist. Jag planerade hela dagen hur jag skulle få socker, sen så anskaffade jag mig socker, åt och sedan återhämtade mig från sviterna. Jag blir riktigt jävla bakfull av socker. Vaknar upp trött, ont i huvudet och kallsvettig. Magen brakar. Dopaminnivåerna är nere på minus. Jag mår hemskt. 
 
Det är inte samma ångest som när man har druckit i den månen att "herregud, vad gjorde jag igår?". Inga sånna bakisångestgrejor. Men man ångrar djupt att man åt och man ångrar djupt de val man gjorde. Men den kemiska bakfyllan är den samma, i alla fall för mig. 
 
Det är då man märker att socker är ett gift, att kroppen behöver detoxas när sockret går ur kroppen.
 
Vi får ju ofta abstinensbesvär också när vi detoxas. Vi blir svarta i sinnet och ledsna. Har svårt att hålla humöret uppe och det är därför vi vill ha mer av vår drog, för att kicka upp dopaminet igen. När man fått en kick av dopamin på kemisk väg, blir systemet uttröttat och landar på lägre än normalt efteråt. Då är vi inne i den onda spiralen som vi måste bryta, och som är så svår att bryta eftersom vi mår så psykiskt dåligt.
 
KÖSS
 
 
5
Maja

Jag blir också extremt sockerbakis. Stänger in mig, drar ner persiennerna. Ligger på soffan hela dagen med huvudvärk och muskelvärk och tycker livet är besvärligt. Sover från och till under hela dagen. Svarar inte i telefon pga av ångest och självhat. Ställer in om jag bestämt nåt med en kompis. Funderar bara på hur jag ska få i mig mer mjölmat och socker igen. Så går karusellen om med mjölmat varvat med socker.

L

Ja inte mår man bra dagen efter. Ont i magen, på dåligt humör, svag osv.

Jag vet inte om jag kan kallas sockerberoende? Det är som att jag är beroende av det ibland, men ibland inte.

Ibland när jag har varit utan det länge så kan jag vara fri från sug efter godis. Kan känna att det är lite gott alltså om jag får smaka av nån, men jag går inte & längtar efter det.

Men just nu är jag inne i beroende av det faktiskt. Kanske för att det har varit kalas och firanden hela jäkla tiden på senaste. Sen jul typ. Så just nu försöker hålla mig borta från dom värsta godisätarna jag känner, så mycket jag kan, eftersom dom helatin ska bjuda på gofika, för nu vill jag faktiskt komma ur detta

Hanna Karlsson

Jag mår inte bra av för mycket socker. Den här veckan har matrutinerna fungerat bra och jag märker stor skillnad mot när det blir alldeles för mycket skräp.

sara

Instämmer! Om jag haft sockerpaus ett bra tag räcker det med några bitar godis för att jag ska vara förstörd dagen därpå.

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att i förhållande till Anderson i flera år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville att han tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem med min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en spell caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på spell, hade jag inget annat val än att prova det, jag postas passet caster, och han berättade det var inga problem att allt kommer att bli bra innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löftet att någon jag känner som har en relation problem, skulle jag vara till hjälp för sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpte mig med min egen problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan du maila honom om du behöver hans hjälp i din relation eller annan.

1) Love Spells
2) förlorad kärlek Spells
3) skilsmässa Spells
4) Förbindelse Spells
5) Bindnings Stava.
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare Lover
8.) som du vill ska främjas på kontoret / Lottery spell
9) vill att tillfredsställa din älskare
Kontakta denna stora man om du har något problem för en varaktig lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com