Balansekonomi

Jag har sedan januari gått på Balansekonomi kurs "Du och din ekonomi" som är i 9 delar. Det har varit en fantastisk resa och jag är så glad att jag unnade mig själv den kursen. 
 
Upplägget var sådant att man gick en helkväll i veckan och sedan hade man en "Balansgrupp" som man hade kontakt med och bollade frågor. Den bestod av 6 stycken deltagare. Varje vecka fick man hemuppgifter att arbeta med. 
 
Det jag gillar med kursen är att man liksom inte bara kollade på ekonomin. Det var oerhört mycket mental träning. 
Ett rikare liv är ett liv med inte bara mer pengar, det är också mer tid och mer energi. Vi kartlade våra styrkor och satte upp våra mål och drömmar, tog ut en riktining. Vi fick också verktyg att bli ekonomiskt fria. Jag själv har fått fantastiska resultat sedan jag började denna kurs. Här är några resultat:
 
- Jag har 13 000 mer per månad i plånboken genom smart sparande. Jag fick också svart på vitt hur mycket jag shoppar och det har verkligen hjälpt mig att sluta köpa idiotiska grejor.
 
- Efter att ha lärt mig tänka rätt med distinktionen "Ypperlighet" applicerar jag den på min träning vilket har gjort att jag har fått grymma träningsresultat.
 
- Jag har en plan för LCHFingenjören. Mer än så är lite hemligt för tillfället men det kommer hända grejor.
 
- Jag har genom att titta konkret på mina utlägg blivit av med nässpraysberoende och fläsksvålar. Det gör att jag sparar 200 kr/vecka som jag sätter över på ett konto. En dag skall jag bränna hela det kontot på något riktigt jäkla kul utan dåligt samvete.
 
Det är bara ett axplock vad jag har lärt mig. Jag har numera stenkoll på min pension, mitt sparande och mina utgifter. Det känns fantastiskt skönt att ha den kollen. Det är en kurs alla borde gå som önskar sig mer av livet. Man får också en helt ny syn på ekonomi. Vad GER mig energi, vad TAR min energi.
 
KÖSS
 
 
3
Expat

Grattis, later fantastiskt och haftigt.

Och, vill ocksa saga grattis till att komma sa langt i sin sjlvkannedom (usch, finns det ett bra satt att saga detta pa Internet), det ar fa som vagar erkanna att de inte har koll, och jag misstanker ett antal som inte vill ha koll eller kanna att de har koll.
Bra gjort, och fantastiskt resultat. Det ar ju ett av de basta verktygen for en framtid som man skapar sjalv. Och bra att gora nagot at det och inse detta 'sooner than later' .

monica

Utlägg fläsksvålar nässprayberonde...det får du förklara hur det hänger ihop....

Mia Älmeros

Åh det där skulle jag behöva gå. Jag är lite mer så att jag snålar i början av månaden men så i mitten så inser jag att jag har ju massa pengar så då shoppar jag och sen på slutet av månaden får jag snåla igen 😂