Boktips: vid sunda vätskor

Enligt svensk lag är detta ett samarbete med Bokus. Men... jag valde bara att ta en spårninglänk pga de affiliatenätverk jag är med i. 
 
Ibland får jag sånna där hallelujah-moments! Ett var när jag läste boken: Vid sunda vätskor. Det handlar om återfallsprocessen, vad som händer i kroppen och vad som händer i kroppen innan vi tar ett återfall.
 
Det finns inte så mycket litteratur angående sockerberoende, vi måste leta litteratur för andra beroende - så som alkoholister. Vi har ju liknande hjärnor, bara olika utlopp. 
 
Boken lärde mig så mycket om mig själv. Jag har många gånger undrat "har jag en hjärntumör?" (japp, jag är hypokondrier deluxe) då jag blir klumpig i motoriken, får dåligt minne och har svårt att sortera intryck. Boken förklarar för mig att det är Post Akut Abstinenssymptom. Det som händer när vi är på väg in i ett återfall.
 
För mig är det en oändlig lättnad att se det. Men också en oro. Boken visar verkligen på hur det är att leva utan sin drog. Att det inte bara är att inte droga, hur sjukdomen påverkar hela livet. 
 
Nu när jag kollade runt verkar den vara slut överallt, men bevaka den hos Bokus HÄR.
 
Ett måste för oss beroende!
 
KÖSS 
 
 
3
lottikristina

Så du sponsras av Bokus nu också?!! Det blir mer och mer!

Svar: Nope. Jag valde bara att lägga in det som spårningslänk pga affiliatenätverket jag är med i.
LCHFingenjoren

Krok

Jag ser att länken till bokus är en så kallad "affiliate link" där du får någon ersättning för varje klick. Det är olagligt att göra smygreklam så här på en blogg. Varje inlägg som är sponsrat måste ha det tydligt utskrivet i inlägget.

Svar: Löst!
LCHFingenjoren

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att i förhållande till Anderson i flera år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville att han tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem med min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en spell caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på spell, hade jag inget annat val än att prova det, jag postas passet caster, och han berättade det var inga problem att allt kommer att bli bra innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löftet att någon jag känner som har en relation problem, skulle jag vara till hjälp för sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpte mig med min egen problem. e-post: (drogunduspellcaster@gmail.com) kan du maila honom om du behöver hans hjälp i din relation eller annan.

1) Love Spells
2) förlorad kärlek Spells
3) skilsmässa Spells
4) Förbindelse Spells
5) Bindnings Stava.
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare Lover
8.) som du vill ska främjas på kontoret / Lottery spell
9) vill att tillfredsställa din älskare
Kontakta denna stora man om du har något problem för en varaktig lösning
genom (drogunduspellcaster@gmail.com)