Detta är sockerberoende

Om någon hela tiden ifrågasätter att du är sockerberoende, be dem se denna video - förklarar allt hur det hänger ihop:
 
KÖSS
11
Julia

Tack så mycket!

Lina

Har sett filmen. Ger ingen ledning till varför du skulle vara beroende av socker. Du har ett matmissbruk, det framgår - men beroende av socker?

M:et

Sockerberoendeförnekarna kommer aldrig att lyssna. Att känna sig förmer än tjockisar med "dålig karaktär" är livsviktigt för dem. Det definierar dem: smal = duktig = mer värd. Skulle de erkänna att sockerberoende finns skulle de skriva ner sitt eget värde. Det kommer aldrig att hända.

Vad ännu värre är: Det förakt för svaghet som nu sprider sig i samhället har alltid funnits hos dessa kroppsfascister. Det har övervintrat där. Nu är det vår = fritt fram att göra skillnad på folk och folk igen. Tjock = svag = mindre värd = ?

Vilka hämtar de först den här gången?

Anonym

Lina; har du läst Mys blogg?
Hennes beroendehjärna vill helst ha socker, men när hon tagit bort den drogen yttrar sig beroendet i andra former, exv överätning (eller matmissbruk som du vill kalla det), alkohol, shopping mm. Men den primära drogen är socker i hennes fall.

Anonym

👍Toppenbra!

Nenna Söderlind

👍 Toppenbra ❤

monica

Tror My har förstånd att känna sin kropp bäst. Jag tycker f ö att all spelreklam ska stoppas!!

Anna

Kraftlös i stället för maktlös. Så bra! Tack för den.

Sture

Lina; Vad vill du säga med det där?
Ja, forskarna har (av någon konstig anledning) kommit på att man ska inte kalla det för just ordet "sockerBEROENDE" . Att "termen" är fel. Så om man är ordexpert och forskarexpert så säger man inte "beroende" om det (detta har dom bestämt för det finns vissa skillnader mot alkohol & drogberoende).

MEN forskarna vet att... viss typ av mat inehåller mer av det som ger en dopaminfrisättning. som stimulerar belöningcentrat i hjärnan. Högbelönande mat. Socker är en av dessa. Högbelönande mat är problem för många. Vissa känsliga personer kan genom en längre tid av dåliga vanor bygga upp och förstärka banor i hjärnan och en liten godisbit räcker för att dessa ska aktiveras igen så man faller tillbaka. Samma sak sker ofta vid trogberoende med, att det har byggts upp banor, och även att man får dopaminfrisättning. En socker"besatt"/"beroendes" (eller vad man ska kalla den?)beteende KAN ur vissa "aspekter" likna de som personer med drogberoende har. Det har gjorts test på gnagare där gangarna visade liknande beteende som drogberoende har när dom fick socker.
Det är inte bra att få den sortens besatthet av att äta socker där man äter för mycket av det & mindre av bra mat.

Sture

...det är ett problem som är verkligt & som många lider utav. & det är svårt att sluta .

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att i förhållande till Anderson i flera år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville att han tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem med min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en spell caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på spell, hade jag inget annat val än att prova det, jag postas passet caster, och han berättade det var inga problem att allt kommer att bli bra innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löftet att någon jag känner som har en relation problem, skulle jag vara till hjälp för sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpte mig med min egen problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan du maila honom om du behöver hans hjälp i din relation eller annan.

1) Love Spells
2) förlorad kärlek Spells
3) skilsmässa Spells
4) Förbindelse Spells
5) Bindnings Stava.
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare Lover
8.) som du vill ska främjas på kontoret / Lottery spell
9) vill att tillfredsställa din älskare
Kontakta denna stora man om du har något problem för en varaktig lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com