Föreläsning i Stockholm

Såå kul! Den 19/5 kommer jag och föreläser under den årliga konferensen Biohacker Summit som i år hålls i Stockholm. Det kommer MASSA coola föreläsare. Då menar jag MASSA coola med stort M! Vi snackar Martina Johansson, Mattias Ribbing, Jonas Bergqvist och Alexander Bard. BLAND ANNAT! Och man får prova den senaste tekniken inom Biohacking och sånt. Sååå kul! Och nu frågade de mig om jag ville komma och tjöta sockerberoende. SÅKLART vill jag det! 
 
Altl sker på engelska så det blir en rejäl utmaning alltså. Stå å tjöta engelska i 45 minuter. Tjötar ju det dagarna i ända på jobbet, men Göteborskan lyser ju igenom fullt ut - haha! Aja, va äre värsta som kan hända? Tycker det ska bli kul som attans! Du kommer väll? Kan man ju inte missa liksom!
 
Biljetterna är inte gratis, men med koden sugaraddiction ger dig 10% rabatt! Tycker jag att vi hälsonissar kan unna oss när vi fan tänker på hälsan dagarna i ända. Friskfaktor!
 
Du bokar dina biljetter HÄR!
 
KÖSS
 
 
 
2
Anna

Hej...

Snubblade på irrvägar över din blogg för ett par dagar sen, och det kändes som om jag hittat hem..

Visst har jag hört och läst om LCHF tidigare, men allt du skriver om ditt förhållande till mat, sockerjakterna överätning och hetsätning, det var det som verkligen fångade mig. Jag känner så väl igen mig!!! Jag har "tack vare" (känns felformulerat) "bulimi på deltid" inte gjort din viktresa men åh detta komplicerade förhållande till mat!!!!

Jag har läst och läst i din blogg.. Följt länkar och googlat, surfat och googlat.. Dina tankar om förhållandet till mat, överätning och hetsätning och hur du hittat din grej i LCHF för att hålla monstret borta har fått mig att ta en rejäl funderare...

Jag är FÖDD med ett komplicerat förhållande till mat... Tänk denna nyponsoppa med mandelbiskvier som ansågs vara ett bra mellanmål, mamma som alltid såg till att det fanns en massa nybakat vitt bröd och marmelad hemma. För hembakat var faktiskt nyttigare än köpebröd!! ;-)
Enda gångerna monstret har hållit sig i schack har varit under mina graviditeter... Men även då drömde jag drömmar om att få moffa i mig stooora mängder mjuka smörgåsar med en massa smör och ost...

Kylskåpet är städat! Lite light måste jag erkänna för med 3 små barn blir detta en extra utmaning! Jag har googlat recept, tog en lååång runda på ICA och lusläste innehållsförteckningar och shoppade loss.. En veckomeny är skrivet och allt finns hemma!
Nu kommer det till viljan.. Hur hittar du den svåra dagar?
Hitentills har dagen gått bra, jag har varit MÄTT, började dagen med avokado inrullad i kalkon och ost och 4 sådana rullar höll mig mätt fram till lunch! FASCINERANDE

Flera gånger har jag varit på väg att äta eftersom det är det jag gör så ofta.. Har tagit till mig av dina råd om att känna efter, våga vänta och våga vara hungrig.. Men jag har flera gånger under dagen tänkt på hur mycket mitt matmissbruk har blivit en hobby.. Har bara denna dag hunnit reflektera över vad ska jag göra nu? När jag har bestämt mig för att byta hobby... Har ju inte hunnit hitta en ersättare...

Det har inte ens blivit middag eftersom jag fortfarande är totalt proppmätt efter mitt mellis. Hurra för att jag får fortsätta med ett av mina favoritsnacks = Rulla in avokadobitar i bacon och stek krispigt :-)

TACK för alla dina ord och råd!!! Lycka till i framtiden och glöm aldrig att du gör skillnad för andra!!

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att i förhållande till Anderson i flera år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville att han tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem med min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en spell caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på spell, hade jag inget annat val än att prova det, jag postas passet caster, och han berättade det var inga problem att allt kommer att bli bra innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löftet att någon jag känner som har en relation problem, skulle jag vara till hjälp för sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpte mig med min egen problem. e-post: (drogunduspellcaster@gmail.com) kan du maila honom om du behöver hans hjälp i din relation eller annan.

1) Love Spells
2) förlorad kärlek Spells
3) skilsmässa Spells
4) Förbindelse Spells
5) Bindnings Stava.
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare Lover
8.) som du vill ska främjas på kontoret / Lottery spell
9) vill att tillfredsställa din älskare
Kontakta denna stora man om du har något problem för en varaktig lösning
genom (drogunduspellcaster@gmail.com)