Kärleken övervinner allt

Jag har världens bästa update idag. Det är att kärleken övervinner allt, det gör den.
 
Jag och min Martin har hittat tillbaka till varandra på ett sätt jag inte trodde var möjligt. 
 
Du som följer min blogg vet att jag skilde mig i julas. Vi har levt isär i 4 månader. Det var de värsta månaderna i mitt liv, fy fan vad jag saknade min pusselbit - min bättre halva.
 
Jag och M är så otroligt olika. Vi har så otroligt olika drivkrafter i livet. Jag är resultat- och målinriktad, M gör saker av gott hjärta och för att de är roliga. Jag är extrovert, han är introvert.När vi började jobba efter plugget så började vi leva parallella liv. Jag grottade ner mig helt i karriären och M pluggade massa kurser vid sidan om. Frustrationer byggdes till luftslott och saker blev opratbara. Det blev så mycket friktion att vi inte längre kunde mötas, inte längre vågade dela.
 
Idag, efter ha rivit hela vårat gemensamma liv, har vi hittat tillbaka. Vi har mötts på ett plan jag inte trodde var möjligt. Vi har lärt oss prata och mötas i våra olikheter. Beundra varandra, hjälpas åt - på samma sätt som när vi pluggade. M har engagerat sig enormt i min ingenjörskarriär och LCHFingenjören. Vi tränar ihop, hittar på roliga saker. Jag, å andra sidan, försöker heja på istället för att prata ner M:s projekt. Jag har så himla svårt att se varför man ger sig in i saker som inte har ett tydligt mål eller ökar lönen. Det gör mig hänsynslös och kall i mitt agerande. Och det jobbar jag på att ändra, jag vill inte vara sådan. Att sätta mig i någon annans skor. Att man kan göra saker för att de är roliga, inte bara för att de ger mer pengar eller tar oss till ett tydligt definierat mål, det är mitt personliga mål just nu.
 
Vårt gemensamma mål nu är att bli världens bästa team. Istället för att förakta våra olikheter skall vi dra nytta av dem. Att vi kan komplettera varandra istället för att se ner på varandras styrkor. 
 
Vi väljer varandra dag för dag. Och jag är så jävla lycklig att jag får vara hel igen. Min M är det bästa som har hänt mig, hans ovillkorliga kärlek och grund är det viktigaste för mig och mitt liv. Jag kan inte självförverkliga mig själv utan Martins kärlek, det har jag lärt mig nu.
 
KÖSS
 
43
Catrin

Amor vincit omnia <3 All kärlek till er <3

// Catrin

Lottsky

"Det är inte destinationen som är målet, det är resan". Ett citat väl värt att begrunda. Bra att vara målinriktad, men allt i livet är inte pengar eller att nå si och så. Ibland mår själen bra av att bara göra för att det ger något som inte går att mäta. Som introvert och inte alltid så stenhårt målinriktad så vet jag hur stressad man kan bli av personer som fungerar som du My. Och jag kan ju föreställa mig hur stressad du kan bli av personer som fungerar tvärtom... Men ni är inne på rätt spår, omhulda varandras olikheter och gör dem till er styrka! Själv säger jag att jag är ganska ointresserad av att bara umgås med människor som jag själv, kan ju lika gärna debattera med en spegel då. Det är i dynamiken i olikheter som vi ofta lär oss av och växer av. Allt gott till er!

monica

😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊

Camilla 36 år och ensamstående 10 barnsmamma

Så härligt att höra,kram på er ❤❤
www.tiobarnsmamman.se

Camilla

Är så glad för din skull. 💖💖💖💖💖

Mella

Wow vad roligt! :) Förstår det är kämpigt. Jag är som Martin haha jag och mitt ex var som ni. Han var väldigt extrovert och målinriktad. Jag är glad att vi gick skilda världar för det blev för mycket gnissel mellan oss till slut, när jag ville läsa hela helgen medan han ville shoppa och festa jämt. Kram!

Vivi

grattis till dig och Martin

Anonym

Så roligt! 😊 Lycka till!

Anonym

Så roligt! 😊 Lycka till!

kooky

Vad kul att läsa! Grattis till er!

Lisa

Så jäkla kul att läsa!! GRATTIS!

ANNAWII

Läser din blogg dagligen utan att kommentera men blev så glad nu att jag måste. Stort grattis! Tror ni behöver varandra ❤️

Tanten

Åh, pöss gullegumman!

Elisabeth G

Grattis! :-)

Maria

Grattis My, alla dina läsare drar ett lättnadens suck! Jag lovar!


Anna

Åh, så roligt att läsa!

Anonym

Lycka till och fortsätt vara rädda om kärleken ❤

Sofi

Så underbart att höra detta, stort lycka till och hoppas ni får många lyckliga år tillsammans.

Kram Sofi

Sanna

Underbart! Blir så glad för eran skull! Ta hand om varandra. <3

Anonym

Å vad kul för er ❤

Hanna Karlsson

Åh vad underbart att läsa! Stort grattis till er. :-)

Anonym

Grattis Grattis Fina My
www.reset.bloggo.nu

Rolf

Grattis My och Martin. Det är stort att hitta varandra igen.

Min syn på livet är att varje mynt har två sidor. De finns en ljus och en mörk sida på allting. Konsten är, att inte skilja på det ljusa och mörka. Att se på varje företeelse som den är, att acceptera det som är. Att undvika att bygga upp spänning kring det som är.

Det gör att man kan välja klokt och agera förnuftigt.

Cecilia

Men åh <3

monica

Var gör du av allt du köper!? Känner folk som byter ut hela sin garderob vår och höst. Antar de skänker till insamling för att få plats med allt.

Ulrika

Vad roligt att höra! Grattis till er.

Ulrika

Vad roligt att höra! Grattis till er.

Linda

stort grattis!!!

Anna ML Holm

Mnå, vad glad jag blir för din skull!!
Så klokt. Håll hårt i varandra.

Anonym

Fy vad roligt. Stort stort grattis!!

Expat

Himla himla himla kul! Grattis!

Lottis

Så himla fantastiskt att läsa. Jag är så glad för er bådas skull, när jag står här med en liten tår i ögat.

Jennie

Åh vad underbart att höra! Önskar er all lycka.

Lotta Moberg

Åh va glad jag blir! Stort grattis till er!!

Anonym

Åh, dette var fantastisk lesning ❤️ Lenge leve kjærligheten!

Amanda Jona [SPONTAN]

Åh så underbart, stor kram!

Jasmine

Fint att ni har hittat tillbaka till varandra! Bra kämpat, båda två.
Du visar på stor insikt och jag beundrar de kloka orden du delar med dig av.
Ta vara på varandra.
Kram

Gunilla

Ofta behövs en motpol 💞
Men "vi" extroverta kan behöva tänka till så vi inte är bara oss själva.
Men även motparten behöver förstå "oss".
Då...blir vi ett bra team 💞💞💞

Ida

Så underbar läsning <3

Challizz

Vad underbart och läsa detta! Stort grattis till er och lycka till!

Maria

SÅÅÅÅÅ UNDERBART!!!! <3

Loviikaslchf

Jag blir så glad i hjärtat att läsa det här. Jag har lixom gått och tänkt på er och hoppats att ni skulle hitta tillbaka. Inte för att jag känner er men jag har ju följt dig i många år på blogg och insta.
Jag och min sambo är också väldigt olika. Om jag svarar vitt säger han svart.. mycket jobb men jäklar vad bra vi kompletterar varandra när man lärt sig! Kram på dig!

Petra

Underbart att höra!! Grattis <3
Kram Petra