Mejerifri gratäng

Sedan jag har slutat med mejerier har ju mina recept blivit färre. Det är lite klurigare att leva mejerifritt. En av mina favoritrecept är min örtgratäng som du hittar receptet på HÄR (LÄNK). Nu gjorde jag om det till mejerifritt, och det blev nästan lika gott.
 
 
 
Örtgratäng 4 portioner
 
1 msk torkade örter
5 dl Kung Markattas kokosgrädde
30 g smör
1,5 tsk sambal oelek
600 g fläskfilé
3 paprikor
Salt & peppar
 
Tärna grönsaker och lök och stek i smör. Tärna fläskfilén och stek med salt & peppar. Rör ihop grädden, sambal oelek och örter. Häll kött och grönsaker och lök i en ugnssäker form och häll på röran. Klicka ut smöret och grädda i 170 grader i 15 minuter! Servera med blomkålsris!
6
Erik 2

Är smöret mejerifritt ?

Hanna Karlsson

Det låter verkligen jättegott! Tack för tipset. :-)

Sture

Oj det där verkar gott! Det här får jag ta & göra någon gång :P

Marleen

Låter riktigt gott

Linda

Tack för att du finns My! Du är en sån inspiration och förebild, jag hoppas att du själv inser det. Så stark, klok, vacker, kaxig och cool! Jag beundrar dig på alla sätt och tycker att du förtjänar mer kärlek här på bloggen i stället för dumma kommentarer av folk som inte kan ta att se andra lyckas. Tack vare dig har jag hittat verktyg att ta kontroll över mitt ätbeteende, jag har gått ner 15 kg på LCHF (behöver gå ner säkert 20 kg till) och jag är så otroligt stolt över det. Tack, jag önskar jag kunde få dig att förstå vilken skillnad du har gjort i mitt liv - och många andras!

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att i förhållande till Anderson i flera år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville att han tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem med min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en spell caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på spell, hade jag inget annat val än att prova det, jag postas passet caster, och han berättade det var inga problem att allt kommer att bli bra innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löftet att någon jag känner som har en relation problem, skulle jag vara till hjälp för sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpte mig med min egen problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan du maila honom om du behöver hans hjälp i din relation eller annan.

1) Love Spells
2) förlorad kärlek Spells
3) skilsmässa Spells
4) Förbindelse Spells
5) Bindnings Stava.
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare Lover
8.) som du vill ska främjas på kontoret / Lottery spell
9) vill att tillfredsställa din älskare
Kontakta denna stora man om du har något problem för en varaktig lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com