Naturlig hudvård: utvärdering

Detta inlägg är ett samarbete med Viridi Eco AB
 
För mig har det blivit allt viktigare att satsa på naturlig hudvård. Det skall vara ekologiskt, organiskt och ej testat på djur. Huden är också ett organ som är genomsläppligt, det är lika viktigt att tänka på vad man sätter på den som det man stoppar i magen.
 
Nu har jag hittat ett nytt märke som levererar hudvård till högklass: Viridi Eco AB!
 
Deras första produkt jag provar är deras Body Butter i doften Flower Garden. Den är mjuk, fet och ger en fantastisk lyster. Älskar när man öppnar burken och det känns som att man har en burk vispad grädde i handen. Väldig lyxig känsla. Doften är också vårig och härlig. Just nu i denna årstiden är det viktigt för mig med fet hudvård. Min hud blir torr och kliig i väderomslagen. Har jag en klänning med bara axklar smörjer jag lite extra också, då det ger en fantastisk lyster. Riktigt nöjd!
 
Du hittar Viridi Eco AB Body Butter HÄR
 
KÖSS
 
 
1
THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att i förhållande till Anderson i flera år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville att han tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem med min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en spell caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på spell, hade jag inget annat val än att prova det, jag postas passet caster, och han berättade det var inga problem att allt kommer att bli bra innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löftet att någon jag känner som har en relation problem, skulle jag vara till hjälp för sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpte mig med min egen problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan du maila honom om du behöver hans hjälp i din relation eller annan.

1) Love Spells
2) förlorad kärlek Spells
3) skilsmässa Spells
4) Förbindelse Spells
5) Bindnings Stava.
6) Breakup Spells.
7) Förvisa en tidigare Lover
8.) som du vill ska främjas på kontoret / Lottery spell
9) vill att tillfredsställa din älskare
Kontakta denna stora man om du har något problem för en varaktig lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com