Samarbete med Bygghemma

Detta inlägg är ett samarbete med Bygghemma.
 
Jag och min man kollar just nu på hus och funderar på att bygga. Då är detaljerna viktiga. Därför behöver jag er hjälp! Vilken av följande ytterdörr är finast? Tänk att det ska vara på ett vitt hus nära naturen.
 
Alternativ 1
 
 
Alternativ 2
 
Alternativ 3
 
 
Skriv en kommentar vilken ytterdörr du tycker är finast!
 
KÖSS
30
Marice

nr 3

Anonym

Jag tycker nr 2 :)

Anonym

Jag tycker nr 2 :)

Anonym

Nr 2

Margaretha

Vi har nr 2 klart jag är jävig men den är super.

therese

Nr 2 helt klart

Camilla

Absolut 2 🙂 (PS kul med hus!!!)

Pernilla

Jag tycker 1:an och 3:an. Båda stilarna känns moderna och mer för yngre personer, som ni två är (1:an är i s.k. funkisstil tror jag!). 2:an är fin, men väldigt vanlig och därför lite tråkig.

Pernilla

Nr 3 :)

Nisse

Beror helt på hur huset ser ut, men funderar själv på att byta ut vår entredörr till nr 2 (vi har ett gammalt 1,5 plans hus).

Sanna

Nr 2 :) Kul med hus! Det hoppas jag också få göra någon gång!

johanna

Nr 3

P

Jag tycker dörr nummer 1! Nummer 2 har vi och den känns lite för vanlig och så vet jag hur smutsigt det blir i alla "skåror" som jag också ser på dörr nummer 3. Smutsen syns väldigt mycket på en vit dörr...

Måste bara fråga en sak (inget ont menat utan en ärligt nyfiken fråga) - är ett av tipsen från Balansekonomi är att ha en massa samarbeten med olika företag för att dra in pengar? Jag förstår att det kan ge pengar in när du har så många läsare, men jag vet också att för många samarbeten, reklam och "spons" ger ett tapp på läsare då bloggaren anses vara köpt och du har ju en lite mer "ärlig" profil än många andra bloggare tycker jag. Det är ju en lite knepig lagstiftning kring det där hur man märker sina blogginlägg när man får pengar för det så jag hoppas att du ärligt kan svara på mina frågor då jag inte tycker det framkommer helt tydligt.

Jag har noterat en märkbar ökning på reklaminlägg. Det blir lite motsägelsefullt när när det i ena inlägget görs reklam för Glossybox och i några inlägg senare för endast naturlig hudvård med ekologiska råvaror och Viridi Eco. Då jag tycker den här bloggen är inspirerande att följa är jag nyfiken på om det grundar sig på ett medvetet val för att styra upp ekonomin enligt Balansekonomi eller bara blir lite hipp som happ utan närmare tanke bakom? En annan nyfiken fråga eftersom du är så nöjd med kursen på Balansekonomi - får du några pengar för att du gör reklam för dem på bloggen så du nu är en av deras ambassadörer (undrar endast för att det är just lite snack om att många anser att det är lite pyramidspel, men om du inte får något som helst för dina reklaminlägg kan du väl skriva det så man vet?). Jag har själv varit på den introduktionsföreläsning som var gratis och blev lite misstänksam när kursen kostade en slant. Du känns ju seriös och ärlig så jag hoppas att du kan svara ärligt på frågan! Stort tack på förhand!

Anonym

Dörr nr: 1

Anonym

Dörr nr: 1

Anonym

1

Karin

Tänk på insidan också! Det vill säga, är hallen mörk, satsa på en dörr med fönster som släpper in så mycket ljus som möjligt. Hallar är ofta mörka och knepiga, och naturligt ljusinsläpp är guld. Lycka till!

Minja

Dörr Nr 2 tycker jag smälter bäst in i naturmiljöer.

Eva

nr 2

H

Nr 2:)

H

Nr 2:)

Anonym

nr 2

Anna

Om huset är ett i modern/funkisstil så tycker jag nr 1. Om det däremot är ett traditionellt hus tycker jag nr 3. Dörr nr2 är alldeles för vanlig så den blir lite tråkig.

Anonym

1 absolut

Anonym

Nr 1! Av de praktiska skäl som P angav. mycket skit i skåror osv. samt de två andra är för plåttriga.
Men det finns ju mycket snyggare dörrar på marknaden än dessa...

Anonym

Din man? Nu blev jag nyfiken och glömde dörren.

Anonym

Dörr nr 2 :-)

lottikristina

Ta de lite vackert nu! Ni har just återförenats så det kanske inte är läge att rusa in med att planera för husbygge!!!! Önskar självklart att ni ska klara ert förhållande men lite försiktighet skadar inte.
Jag undrar också hur mycket du får för all reklam du gör för både det ena och det andra?
Vad gäller dörr är det helt avgörande av vilket hus man väljer.

Petra

Nr 1 och 3! Men det beror ju på vad det är för typ av husstil såklart :)

Jenny

Nr 2!