Tips: Snowbox

Detta inlägg är ett samarbete med Snowbox
 
Det är stor LYX att få hem 3 designsmycken varje månad som man får använda och sedan bara skicka tillbaka (eller välja att köpa). En jättekul idé för den som har allt: en prenumeration hos Snowbox!
 
Snowbox är som Netflix, fast för designsmycken. 1 gång i månaden får man hem 3 designsmycken, använda dem fritt i 30 dagar och sedan skickar man tillbaka dem i ett förfrankerat kuvert och får hem 3 nya. Man kan också välja att köpa ut smycken om det är något man blir extra fäst vid!
 
Det är kul och en miljövänlig idé. Att man faktiskt inte behöver äga allt, man kan låna saker när man behöver dem. Det är bra för din outfit och bra för vårt jordklot. 
 
Ange koden "lchfingenjoren" så får du din första box för bara 49 spänn!
 
 
 
5
Anonym

Repris x ?

Maria

Väldigt rolig och smart ide!
Tyvärr tycker jag att dom har rätt smalt utbud på sina smycken, som råkar vara alldeles för långt bort från min smak.. :(

Michaela på Snowbox

Hej Maria,

Vad roligt att du gillar Snowbox! Tack för att du är med och påverkar. :)

Angående utbudet så vill vi gärna höra från dig vad du helst skulle se för smycken i Snowbox. Finns det något speciellt märke eller en speciell stil?

Vänliga hälsningar,
Michaela
Team Snowbox

Maria

Ja visst, det ni har nu är väldigt svalt på något vis, som ett blont rakt hår. Det skulle vara härligt med lite mustigare alternativ :)

Michaela på Snowbox

Superbra feedback, tack :) Vi ska titta på att ta in mer statement smycken och lite mer bohemiskt.

Håll gärna utkik!

Trevlig helg,
Michaela,
Team Snowbox