Biohacker summit

Denna veckan. Alltså: DENNA veckan! Helt amazing! Kan vara topp 3 vecka i mitt liv om inte allra bäst! Först var jag och Martin på SPA och käka massa gött å badade som tusan. Sen så i onsdags morgon så åkte jag och Ann-Ida (min sockersyster) till huvudstaden för att nörda ner oss i träsket i Biohacker Summit. Det var KANON! Vi hoppade först av i Södertälje och hängde med AnnasLCHF som ni vet. Men sen körde det igång!
 
Först var vi på Upgraded Dinner där de serverade en 6-rätters ketomiddag. Deltagarna hade själva plockat maten direkt från naturen och fick vara med och tillaga den (jag, Martina och Ann-Ida backade långsamt ut från köket och smet och satte oss och pratade snygga killar istället). Fick bästa bordssällskapet: Martina & hennes Mattias, Ann-Ida och Mattias Ribbing. Sjukt grym kväll!
 
Konferensen hölls på Epicenter mitt i smeten och de hade en sjukt stor sal med apstora skärmar och sjukt cool grafik. De andra föreläsarna hade svinballa presentationer med apcoola animationer och flashy flashy. Jag och Martina Johansson kötta vanlig powerpoint med gamla hederliga bilder. Tur att vi var två xD
 
Föreläsningarna va helt galna! Det var superspännande grejor om allt möjligt, från hur man hackar tiden till kosten till fiffi. Cyber deluxe. Fast även om biohacking är spacit deluxe handlar det typ nästan alltid om "back 2 basics". Alltså ät oprocessat käk. Typ så. Man ser även hur det finns olika kostläror. Experterna i Sverige är ju strikta medan de från staterna och så snackar mer om att kolisar är bra för fertilitet och träning. Jag är ju en Keto-girl så jag röstar ju alltid strikt!
 
Efter lunch vare min tur att hålla min föreläsning. Jag var lite nervös eftersom det var min första gång på engelska. Hade övat massa innan och det gick bättre och bättre. Gick fram till teknikerna och tjatade till mig att de skulle spela "WHO RUN THE WORLD? GIRLS!!" som avklivar-låt. Det var episkt....! Sen spelade de Beyoncé fram tills de startade så jag och Martina stod och fuldansa deluxe innan det var dags. Riktigt najs! Sen var det ju dags för mig att tjöta va. Och det som var coolt var att man inte ens behövde sitta i rummet för att höra utan kunde kolla på skärmar runt om i Epicenter och koppla upp sig trådlöst för att lyssna. När jag väl började tjöta så bah... tappa jag allt xD Det är SJUKT svårt att tjöta engelska samtidigt som man är nervös och svettig som en lök. MEEEN. Försökte rädda upp det med lite skämt om bacon så det gick fan bra ändå. När jag väl klev av scenen (till Beyoncé reds.anm) så tänkte jag bah "Åkey Mysan. Kaaanske inte bästa, men satan va kul de va!". Men herregud sikken fin feedback jag fick efteråt. Jättemånga som kom fram å bah: jävlar va bra! Så trots att jag tyckte det va sisådär så räddade baconskämten mitt arsle som vanligt! Flera stycken om tog mina uppgifter också och ville boka in mig på fler föreläsningar! Sjukt kul! 
 
Martina Johansson klev på direkt efter mig. Hon va svingrym. Satan vilken utvecklingskurva! Martina har ju lite av scenskräck som hon beskriver i sin blogg, så jag blir så sjukt impad av henne när hon utmanar sig å kliver på å bah äger trots att hon har det. Sånt är bara så jäkla ball!
 
Bästa med hela dagen var ju dock allt nätverkande. Jonas Bergqvist peppade mig satan, Mattias Ribbing gav mig grymma tips och Pontus Ströbäck var en riktig stjärna! Jag, Martina och Ann-Ida satt som fastlimmade i varandra alla dessa dagar. Det var episkt! Fick massa nya vänner och hängde med en stor grupp Keto-brudar. Alltså epiiiiskt! 
 
Mattias och Jonas var ju som vanligt grymma på scen. Och föreläsningarna överlag bjöd på massa spännade och konstiga grejor! Som smink man kan spela piano med. Som att hacka fiffi. Som att resa i tiden. Spännande, konstigt. Kul... EPISKT!
 
Jag kommer leva life på dessa minnen nu. Bästa veckan i livet. Over n' out.
 
KÖSS // Häshtäg the low carb engineeer
 
 
 
 
2
monica

Jag reser hem från Minneapolis inatt efter 14 dagar här. Maten väldigt fettskrämd. Socker i allt. Finna en normalfet osockrad yoghurt nästan omöjligt. Fetare människor i Minnesota än österut. Till min glädje få feta barn. Hur mycket sockerreklam som helst. Var på italiensk restaurang och tog in en sallad. Bad att få olivolja till. Står ju alltid på borden i Europa. De kom in med en flaska, där man kunde skaka ut enstaka droppar.Så där är ett annat klimat.

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com