Förälskelse och mat

Jag fick en fråga om varför man tappar suget på mat när man blir kär i någon. Det är ett ganska enkelt svar, förälskelse och socker triggar samma del av hjärnan - belöningscentra.
 
När vi blir kära i någon upptas hela vår hjärna med tankar på den personen. Det är lustfyllt att höra av sig och man kan inte låta bli att dagdrömma om personen. Det är liksom som att hjärnan blir kapad av förälskelsen. Jämför det när vi blir sugna på socker, lite samma grej. Vi planerar och dagdrömmer.
 
Allt som har denna effekten att kapa hjärnan har beroendepotential. Det finns faktiskt de som utvecklar ett relationsberoende eller kärleksberoende. Men att då och då gå in i en förälskelse är ju inget fel, men gör man det tvångsmässigt får man se upp. 
 
Det som är nice med en förälskelse är ju att det tar bort typ alla tankar på mat. Det tror jag de flesta känner igen sig i. Ett fel vi då kan göra är att tro att vi är friska från sockerberoendet, så är det inte. Det är bara på paus för ett annat utlopp en liten stund. Njut så länge det varar men glöm aldig bort ditt primärutlopp. 
 
KÖSS
 
 
2
Anonym

Hej my! Halkade in på din blogg för ett tag sedan och tycker du är inspirerande i mycket! Såg dig på bussen i Göteborg häromdagen och blev nästan star-struck ;) tänkte säga hej, men vågade inte! Nästa gång kanske? Om du inte tycker det är jobbigt!
Ha det gott och tack för att du delar med dig av mycket!
Vänlig Hälsning

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com