Friskfaktorer

Det finns få saker som triggar oss att äta som en rörig vardag. När vi inte har några rutiner eller hållpunkter i dagen. Vi måste därför tänka på vad vi kan sätta in för friskfaktorer i varje dag för att hålla oss ifrån socker. 
 
Jag rekommenderar alla att lägga in minst tre saker varje dag. Att man antingen skriver upp dem kvällen innan eller samma morgon. Det är aktiviteter som håller oss från vår drog. Exempel på dessa är:
 
- Meditation
- Matplan
- Träning
- Hänga med kompisar
- Sjunga i kör
- Laga matlådor
- Gå på 12-stegs möte
- Inte lova saker vi inte kan hålla
- Promenad
- Greja i trädgården
- Mysa med husdjur
- Se en riktigt bra film
 
Du vet vad du behöver i livet för att hålla dig frisk. Saker som gör det värt att leva eller saker som gör att vi kan hålla oss till den mat vi ska äta. För mig är det viktigt att med ord visa varje dag att att jag betyder för mig själv. Att signalera att min hälsa är värdefull, att jag vill tillfriskna. Träning för mig är helt enkelt en signal att jag är viktig för mig. Det är ingen bantningsmetod eller så, det är en signal att min kropp är värdefull.
 
KÖSS
 
 
2
monica

Matplan, mysa med husdjur, promenader i solen är förståndigt. Har just anmält mig till Kostdoktorns gratis Komma igång veckor och skrivit ner en inköpslista. Kokosflingor och grissvålar klarar jag inte av.Matlådor förståndigt. Behöver ordning på mat, mattider annars fallerar allt.

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com