Meningen med livet

Jag gick igenom en tuff jäkla period i livet i vinter där allt var hemskt och tungt och jobbigt. Bodde i en ryggsäck och separerade med min man. Idag är jag tillbaka tillsammans med min man och vi mår så jäkla bra ihop. Men jag har brottats med en hel del meningslöshetskänslor. Alltså, vad var meningen med hela karusellen? Jag känner mig bara sårad, trasig. Det blev en rejäl jävla livskris, tappade hoppet om allt. Vad är meningen med saker och ting? Vad är meningen med mig? Vad är meningen med att gå igenom massa skit när vi ändå är tillbaka där vi startade?
 
Typ sådana känslor. Tappade tilliten till så jäkla mycket. Jag har alltid känt mig trygg i att det som händer, händer av en mening. Nu tänkte jag bara: fuck you. Detta var bara så sjukt onödigt.
 
Och jag behöver min högre kraft för att fungera i livet. Det är inte bara så att man kan strosa omkring och inte känna trygghet och tillit att allt ska bli bra utan att tro på något. Nej, det behöver inte vra en skäggig gubbe i ett moln, men någonstans behöver man en tro. Det kan vara en tro på mänskligheten, på kärleken - på vad som helst. Min tro är att det finns ett högre syfte, en högre mening. Att jag möter människor och situationer som pushar mig i rätt riktning så jag hamnar där jag är menad att hamna. Och nu såg jag inte meningen - alls. Jag var arg, förtvivlad och ville bara säga fuck off till min högre kraft. Varför varför behövde jag gå igenom detta?
 
Ungefär som jag kände när jag vägde 170 kilo och hade 2 år kvar att leva. Varför behövde jag ha sånna jävla problem med maten när alla andra kunde äta lagom? Idag ser jag varför. Utan min kraftiga övervikt och utan mina problem med maten hade jag ju aldrig kunnat starta LCHFingenjören. Så är det ju bara. Idag ser jag en mening med det. 
 
Jag vet att när vi tittar i backspegeln så hittar vi mening med situationer. Och då blir vi helt plötsligt tacksamma för att vi gick igenom det svåra. Så därför började jag lista saker som aldrig hade hänt om jag inte gick igenom det svåra. Och det var en fantastisk lista jag fick ihop:
 
- Jag blev aktiv i ett tolvstegprogram
- Jag fick 4 stycken nya sockersystrar som tog hand om mig i det svåra
- Jag och Martin kom så otroligt otroligt nära
- Utan det svåra hade jag och Ann-Ida aldrig kommit så nära och då hade vi aldrig startat podden
 
Med mera.... Helt plötsligt såg jag varför jag var tvungen att gå igenom det. Vad meningen var. Då släppte mitt agg och jag kunde acceptera det som hände. Jag kunde återigen sätta min tilltro till en högre kraft, till meningen med livet. 
 
Så tappar du din tro, ditt hopp - börjar tvivla på meningen med saker. Lista de positiva effekterna av situationen. Det är viktigt för oss sockerberoende att känna mening.
 
KÖSS
 
 
6
Anonym

Behövde verkligen läsa detta nu!! ❤️❤️

misslima.blogg.se

Jag har precis börjat läsa din blogg. Japp. Jag drar igenom ALLA inlägg så jag är ännu inte insatt i dagens situationer hos dig. Men vill bara säga att en tro på mänskligheten är viktig. Och det är något jag själv typ insåg idag. Skulle precis starta en blogg för att ventilera lite...men nu är håg så jäkla nervös. Radio ringde mig idag och vill ha en intervju.. Skrev ett snabbt inlägg om det.. Vet inte om länk till bloggen här funkar eller om jag ens lyckades publicera eländet. Men huuuuh... för en med Asperger och som har svårt att snacka med folk.. .har du några bra tips inför radioprat? Så sjukt nervös.

Och tack för en grymt bra och inspirerande blogg.

Anonym

Vad roligt att ni hittat tbx till varandra.❤️❤️

Mii

Hej igen... Adressen till min blogg blidde helt fel...
Men hoppas det blev rätt nu.

Kram Radioprataren. :-D

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Ahiga Audrey

jag heter Ahiga Audrey, jag bor i Ohio USA och jag är lyckligt gift med en härlig och omtänksam make med tre barn. Ett stort problem uppstod i min familj för ett år sedan, mellan mig och min man, så hemskt att han tog saken till domstolen för en skilsmässa. Han sa att han aldrig ville stanna med mig igen, och att han inte älskade mig längre. Så han lämnade huset och fick mig och mina barn att gå igenom allvarliga smärtor. Jag försökte alla mina möjliga medel för att få honom tillbaka genom mycket tiggeri men alla till ingen nytta. Slutligen bekräftade han att han har fattat sitt beslut och han ville aldrig se mig igen.
På en ödesdigra kväll, när jag kom tillbaka från jobbet, träffade jag en gammal vän av mig som frågade min man. Jag förklarade allt för henne, så hon berättade för mig att det enda sättet jag kan få min man tillbaka är att besöka en stavningskastare eftersom det verkligen har fungerat för henne också. Däremot trodde jag aldrig på stavning, men jag hade inget annat val än att följa hennes råd. Hon gav mig e-postadressen till stavningskastern som är "wiseozizaspiritualhome@gmail.com"
Så nästa morgon skickade jag ett mail till adressen som hon gav mig och stavningskraven försäkrade mig om att jag kommer att få min man tillbaka inom två dagar.
Vilket fantastiskt uttalande !! LOL !!! Jag trodde aldrig, så han talade med mig och berättade för mig allt jag behövde göra. Nästa morgon, förvånansvärt, min man som inte har ringt mig i över ett år ringde mig att han skulle komma tillbaka . Så fantastiskt rätt?
Jo, det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sina misstag och för de smärtor han orsakade för mig och mina barn. Från den dagen har vårt förhållande varit starkare än tidigare. Tack för hjälpen från den här stora stavningskanalen.
Mitt råd för alla där ute genom olika utmaningar är att kontakta den här stora mannen och precis som han gjorde för mig, kommer han att lösa alla dina problem. Du kan skicka honom ett mail via denna e-postadress. Jag lovade honom att jag skulle berätta för hela världen om hans magnifika krafter. (Wiseozizaspiritualhome@gmail.com),
om du befinner dig i något sådant tillstånd, eller om du har något problem med att "ta tillbaka din ex. inte bara det han kan
hjälpa dig
1) bli främjad i allt du gör.
2) Tjäna bra pengar eller vinn en lotteri.
3) uppnå framgång i affärer.
4) andliga problem.
5) vinna domstolsfall
6) Leta efter din livspartner.
7) få ett välbetalt jobb.
8) få kontroll över ditt äktenskap.
9) få fördel och få attraktion från människor.
10) få tillbaka förlorade pengar.
(11) läker dig av alla sjukdomar. både härdbara och ohälsosamma precis som hiv / aids, cancer, något alls
(12) lösa graviditetsproblem och välsigna dig med barn.

hans e-postadress är igen (wiseozizaspiritualhome@gmail.com)