Prioriteringar

Som du kanske har sett så bloggar jag mycket mindre nu. De dagar som har minst besökare bloggar jag inte alls på just nu. Det beror på att jag prioriterar om för tillfället och satsar ganska mycket på mig själv och mina vänner. 
 
Jag kommer ur en ganska tuff period där jag har mått ganska mycket skit vilket gör att jag har gått ner i återfalls-mode och bah mått skit. Inte särskillt roligt alls! Och där vill jag ju inte hänga utan jag vill ju må bra. Därför har jag prioriterat om i livet och satsar supermycket på trevligt umgänge. Jag prioriterar liksom efter vad som är viktigt i mitt liv och försöker leva därefter. 
 
Bloggen ger supermycket, det är bland den roligaste hobbyn jag har. Men för mig är det viktigt med att faktiskt satsa på anknytning och relationer. Att vara den där sprudlande, härliga och sociala tjejen som jag egentligen är. Och just nu får jag då prioritera bort tid på bloggen. Såhär kommer det ju inte vara för alltid, utan bara tills jag känner mig manad och allt flyter på igen. 
 
Jag har ett jättebra tips till alla som vill känna att de vill ha ut lite mer av livet.
 
- Skriv en lista på allt du tycker är roligt
- Skriv en lista på vad du gör under en dag
- Jämför
- Reglera
 
Det är så lätt att vi blir fast i massa trista måsten i ekorrhjulet och då måste vi prioritera om så vi mår bra och finner livet meningsfullt. Då är det viktigt att faktiskt se vad vi gör under en dag.
 
KÖSS
 
 
 
8
monica

Så bra att du mår bättre. Solig fin vår, inte sitta vid en dator,på jobbet och hemma. Jag läser allt du skriver, kommenterar inte allt. Som väl är.... Reklam bryr jag mig inte om. Glad att läsa att du mår bättre och kan förgylla vardagen med roliga händelser. Sånt som kan avleda från matätartankar. Ha en fin maj!

Anna

Hej! Självklart ska du satsa på vänner,vara ute i naturen och göra en massa må bra saker.Vi har alla en lång vinter bakom oss, är själv alltid less på innesittande efter en lång vinter.

Anonym

Det är bra att du prioterar ditt tillfrisknande My. Där påminde du mig❤️

Anonym

Det är bra att du prioterar ditt tillfrisknande My. Där påminde du mig❤️

Malin

Klart du ska prioritera. Ta hand om dig!

Malin

Klart du ska prioritera. Ta hand om dig!

Malin

Klart du ska prioritera. Ta hand om dig!

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com