Stiltips: Badräkt

Detta inlägg är ett samarbete med Twilfit
 
Förra veckan var jag på SPA med maken för att fira två år sockerfri. Då vill man ju vara lite extra fina för varandra så jag hade nya badräkter från Twilfit!
 
Jag känner mig inte bekväm i bikini pga att jag har lös hud av min stora viktnedgång. Men skitsamma! Det finns supersöta baddräkter ute på marknaden. Denna sötnosen har en rynkad framsida och bekväma kupor. Supersmickrande!

DU FÅR -15% RABATT PÅ ETT HELT KÖP! ANVÄND LCHF15 SOM KOD!
 
Den söta baddräkten hittar du HÄR (LÄNK)
 
KÖSS
 
 
4
Anonym

Du har varit super duktig som gått ner så mycket på egenhand! Va stolt över dig själv !

alexandra

Verkligen imponerad över att du gått ner så mkt. Men en fråga varför tar du inte bort huden om du känner dig obekväm med den. Jag menar du har ju kämpat så bra och är det något som du bör få vara efter allt de kämpandet så är det väl bekväm i din egna kropp.

Hanna Karlsson

Vilken snygg baddräkt!

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com