Stockholm bby

Då jag firar två år sockerfri denna vecka så har jag unnat mig en semestervecka! Igår åkte jag och min sockersyster Ann-Ida till Stockholm fram till fredag för att hitta på massa skoj. Och vilken dag det var igår! Först hoppade vi av i Södertälje för att hänga med AnnasLCHF. En av mina mest långgående relationer inom LCHF. Vi fann varandra på ett event 2013 och har varit oskiljaktiga sedan dess. Så det är GIVET att man måste ses när man väl är i krokarna. Även om det bara är 2h långlunch! 
 
Sen checkade jag och Ann-Ida in på ett superfint hotell mitt i Hammabry Sjöstad. Så fint är det här! Vi var helt slut efter en lång dags resande men kunde ju inte relaxa utan munnarna gick ju i ett. Så vi fixade oss, drack kaffe, åt en sallad och begav oss till Paleo Institute där Mattias Ribbing och Jonas Bergqvist hade ordnat ett event med Natural Stacks. Ryan Munsey höll i föreläsningen och berättade om tanken bakom Natural Stacks. Jag tycker det är fett coolt. Det är 'Open Source suppliements' vilket är motsvarigheten till open source code. Detta gillar ju jag som ingenjör, klart det gör mig lite extra exhalterad. Tanken är att de skall innehålla de bästa ingridienserna, vilka är fullt spårbara. Att de har en helt transparent ingridienslista och att de testas av en tredje part. Problemet idag är att många tillskott innehåller väldigt lite av ämnet man vill åt eller att de innehåller lågkvalitativa utfyllnadsämnen som oljor som lätt härsknar exempelvis.
 
Lite fräckt klientel på denna föreläsning. Folk sprang runt med bluelightblockers glajjor, var supervältränade och allmänt pålästa om biohacking. Det var kändistätt och jag blev starstrucked av att träffa alla. Sedan kanske inte jag direkt skulle stämpla mig som bio-hackare. Sure thing, jag är ju givetvis påläst om de basala vetskaperna inom LCHF som insulin, tarmflora, signalsubstaner osv. Och jag "lurade systemet" för 7,5 år sedan när jag vade bort kalorirestriktion för hormonbantning (dvs ketogenkost). Och jag kör 16:8 och jag äter tillskott som jag upplever höjer min livskvalité. Men 4real. Biohackarna är grymma med sina kunskaper, de kan så fruktansvärt mycket. Jag försöker mer vara en svamp och suga åt mig allt. Jag ser mig själv som en vanlig smörälskare som hade en jävla tur när jag ramlade över kosten för snart 8 år sedan. Det är häftigt att träffa människor som verkligen kan sin sak.
 
Appropå fasta, nu blir det hotellfrukost! Ikväll ska vi på en 7-rätters ketomiddag med alla talare. Förra året serverades chokladdoppade myror...
 
KÖSS
 
 
1
Anna Hagström

Världens finaste My <3 Tack för igår :-) <3