Sttiltips: sommarfin

Detta inlägg är ett samarbete med Cellbes.
 
Solen tittar fram med jämna mellanrum nu och man kan minst sagt kalla vädret för lynnigt! För en vecka sedan var det 23 grader här i Lerum, nu åkte vinterjackan fram igen!
 
Jag håller på att preppa garderoben för sommaren och i år är det mycket spets som gäller. På sommaren blir jag alltid extra förtjust i marinblått. Den färgen påminner mig mycket om hav och långa lata dagar på stranden. 
 
Jag har hittat en jättefin klänning hos Cellbes som jag kommer använda flitigt i år. Jag brukar ha snorkorta klänningar, men när man jobbar är det skönt med något som går nedanför knäna men ändå är vackert och svalt. Klänningen är helt ljuvlig i spets och mycket smickrande. Vill ändå varna att den är lite stor och stretchig i kvalitén. Jag klickade hem en 40/42 men skulle nog haft storleken mindre. Men å andra sidan är det skönt med lite större när det är riktigt varmt!
 
Klänningen hittar du HÄR (LÄNK)
 
Skorna hittar du HÄR (LÄNK)
 
 
 
KÖSS
1
Anonym

Snyggt, förra sommaren var jag gravid och då blev det inte mycket nytt snyggt köpt. Denna sommar är jag gravid igen.... så jag får satsa på sommaren 2018 😂