Återfall i tvångsmässig överätning

Om bara någon vecka firar jag 2,5 år utan socker, alkohol, mejerier, sötningsmedel osv. I fredags hade jag 106 dagar utan tvångsmässig överätning - det innebär att jag inte ätit på mina känslor.
 
Jag har haft det ganska svajigt ett tag med maten. Sedan jag slutade snusa har såklart det smittats på suget krig mat. Det är inget konstigt med det, men jag tycker mig ha styrt upp det bra. Jag ligger också i ett gaska jobbigt skede med jobbet just nu som jag upplever triggar mig mycket. Summa summarum: många starka känslor och en oföråga att hantera dem.
 
Ett återfall kommer inte längre plötsligt, jag kan känna dagar innan det kommer. Först brukar jag välja tveksamma livsmedel, sedan kryper portionsstorlekarna uppåt, jag börjar också fantisera mycket om mat och dricka mycket varm dryck. Jag går in i ett känslosvall av självömkan och tappar energin till mycket. Jag vill inte träffa folk och jag vill vara ifred. 
 
I fredags lagade jag en panna kålpudding och skulle frysa in i matlådor. När jag stod och hällde upp så flög en bit in i munnen, en i matlådan. Och därför kände jag att jag åt på ett destruktivt sätt som jag verkligen inte vill göra. Dagarna nollställs och jag känner mig jävligt nere efter missödet.
 
Då är jag så tacksam över 12-stegsprogrammet. I vanliga fall hade det bara spårat iväg och jag hade ätit i flera dagar. Nu så kan jag ringa ut och be om hjälp. Lägga upp dagsplaner och faktiskt snabbt komma på banan igen. Så himla värdefullt! Så ja, det var ingen katastrof. Jag isolerade mig inte och hetsåt, jag tog en slip och jag lär mig av detta.
 
KÖSS
 
 
 
5
Jenny

Hoppas du kommer på banan igen👍🏼 Jag drabbas av överätning då och då, vad det är svårt att hantera då det lixom smyger sig på en.... alltså beteendet! Var på en tillställning där jag kunde äta kött och sallad, något magert... så när jag kom hem ”hittar jag mig själv” ätandes ost, fett i olika former... skulle som kompensera men det blev ju översättande istället av det hela, så dagen därpå fortsatte det, dock ej form av socker, men typ bara proteiner, nötter. Hade jag tagit ett ägg hade jag förmodligen lugnat kroppen och få må bra resten av dagen👍🏼 Kram

Anonym

Så skönt att du hann stoppa dig.
Vet du om det finns något liknande Arteget som du varit på men i Stockholmstrakten?

monica

Tråkigt när suget dyker upp och ockuperar hela hjärnan så att inte en vettig tanke blir över!? Kasta allt du vi har för händer och rusa ut!.? Jag knaprar gärna rå vitkål, fast vet inte om det hjälper mot sug. Bara att det inte blir jättemycket stora portioner.

Kerstin

Så gott att du vill och vågar dela med dig. Det är så lätt att hamna i självömkningsfällan och alla andra kan, bara inte jag. Så kommer du och visar att även du halkar dit men att det finns en väg framåt. Tack! Inte för att jag vill att du ska halka utan för att du väljer att dela med dig.

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}