Kärlek, inte våld

När vi begår en slip - ett snedsteg i vårt ätande är ofta vår första reaktion att läxa upp oss själva. Någonstans har vi inte övergivit myten att det handlar om diciplin och viljestyrka. Det gör det inte.
 
Som matmissbrukare/sockerberoende  måste vi hantera vårt utlopp varje dag. Som alkoholist går det ju att leva utan alkoholen, men vi måste äta. Det är därför enkelt att det blir lite fel ibland.
 
När jag begår misstag i maten och det blir fel jobbar jag aktivt på att bemöta det med kärlek. Jag ser det som ett tecken att jag behöver lite mera mys och gos. Att ge mig själv en lång varm dusch, levande ljus och en mysig stund är för mig nu den vägen jag går istället för att skälla på mig själv. Skäller jag på mig själv ökar risken till att jag ökar min ångest och därmed överäter. Det leder ingen vart, bara till ännu mer destruktivitet.
 
Det är bra att du skriver en SOS-plan för dig själv. En åtgärdsplan som du skall följa varje gång det blir lite fel med maten. Skriv upp kärleksfulla aktiviteter du kan göra för dig själv som du plockar upp istället för uppläxande.
 
KÖSS
 
 
3
THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

toxikolog

Haha, det syns att kommentaren inte är stavad... Jag undrar lite om det här med stavning ändå - hur ser stavningskanalerna på särskrivning egentligen och dålig översättning?! Förstod ingenting först, haha.

Men lite mer seriöst - klokt att inse att man behöver kanske har andra ökade behov då - mer mys och gos! Skälla och se ner på sig själv leder till destruktiv överätning och bestraffning. Intressant att mota det med att vara extrasnäll mot sig istället! Klok som alltid! Du behöver nog inga stavningskaster! ;)

Emma

Vilket bra inlägg! Tror att det är så vanligt att man slår på sig själv vid ett snedsteg då man egentligen behöver som mest kärlek! Ska försöka tänka såhär nu! Kram