Rosmarinsputtrad kotlett med mejerifri gräddsås

 
Denna smarriga måltid är både mättande och mejerifri. Supergod att servera till vardag och fest!
 
Recept
Antal kotletter som portioner du vill göra
Torkad rosmarin
Salt &peppar
Smör
1 msk Viltfond
Garants kokosgrädde i tetra eller vanlig vispgrädde
Grönsaker att rosta
 
Sätt ugnen på 175 grader. Låt kotletterna stå framme tills dem har nått rumstempratur. Häll på salt, peppar och rosmarin. Stek till en fin yta och lägg i en ugnssäker form. Häll på lite vatten och klä över med ugnsfolie.
Släng in i ugnen. Efter 1,5h lägger du in grönsakerna så de rostas de sista 30 minuterna.
 
Smält smör i pannan du stekte kotletterna i så du får med all god smak. Häll över i en kastrull.
Häll på viltfond och grädde, låt puttra till en sås.
 
Servera!
5
Anonym

Är inte grädde mejeri?

Anonym

...och smör?

Charlotte

Hej!
Jag läser din blogg dagligen och brukar skumma igenom kommentarerna också. Vet inte om du vill ha konstruktiv kritik eller om det enbart känns stressande i nuläget - men kommentarsfunktionen på din blogg fungerar sådär. Många postar 3 stycken likadana kommentarer för att man inte ”ser” när man kommenterat utan fortsätter trycka på den gröna pilen.

Kommentarerna från Theresa Williams om olika förtrollningar kanke går att blocka också? Själva funktionen (och spådomstjafset) får din kvalitativa blogg att bli mindre kvalitativ enligt mig.

I övrigt: heja dig och tack för att jag får följa din resa och dina erfarenheter!
Kram!

Anonym

Åhh, det där såg riktigt gott ut! Bra inspo i höstmörkret.

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells..
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}