Stockholm tur och retur

Denna helgen kan varit topp 1! Jag och Ann-Ida har varit i Stockholm och spelat in podcast och träffat några av Sveriges coolaste människor.
 
 
Vi åkte in på torsdag kväll och checkade in på Elite hotell vid Sankt Eriksgatan, så vi bodde verkligen mitt i smeten. Jättefint hotellrum och jag som alltid sover så himla dåligt sov som en prinsessa. Frukosten funkade också jättebra, de hade ett stort utbud av diverse goda LCHF-tillbehör vi kunde äta. Jag valde skinka, smör och gröna grönsaker för att få så lite insulinpåslag som möjligt.
 
 
 
 
Klockan 09 stod Bitten Jonsson i vårt hotellrum! Alltså dra mig baklänges vilken kvinna! Att hon snart är i pensionsåldern tror man inte. Hon har ett driv och en livskraft som en 30-åring. Det märks att hon äter Keto! Jag önskar man kunde koppla ett USB och ladda ner all information hon sitter på. Hennes kunskap om beroendesjukdomen är oslagbar. Vi pratade först en timma, sen kom vi på att jäklar ja! vi skall spela in podd! Efter det var klart så åkte vi till centrum och tog en matig sallad, där vi också fångade upp vår kompis Petra. 
 
 
Klockan 14 bar det av till Mia Törnblom. Denna fantastiska kvinna. Det drivet hon besitter och har, är få förunnat. Jag fick äntligen chansen att tacka Mia att hon räddade mitt liv. Att skriva BRA-bok är liksom grunden till mitt tillfrisknande, det och artegen föda. Mia är generös, kreativ och otroligt kärleksfull. Jag blev liksom rörd på djupet av vårt möte. 
 
 
Sedan åt jag och Ann-Ida middag på stan. Då droppade Martina Johansson förbi! Hon bor ju precis där bredvid. Vi tre har alltid så jäkla skoj ihop. Hennes plan är att flytta back to gbg nästa år, vilket vi är tacksamma för. Jag älskar att hänga med Martina! 
 
 
Lördagen började med att vi drog till Mall Of Scandinavia med vår kompis Petra och så släpade vi med Martina också. Eftersom alla är minimalister (utom jag xD) som blev det inte mycket till shopping. Men vi käkade en riktigt god lunch i alla fall!
 
Därefter drog vi till Solna Gate och intervjuade Anders Olsson hur man andas medvetet. Mycket givande intervju med Hands-on tips! Därefter åkte vi till Kärrtorp och blev intervjuade av Beroendepodden. Jag har varit med där i ett avsnitt tidigare men nu intervjuades vi som Sockersystrar och vi fick prata lite om sockerberoende. Älskar Annelie som driver den podden! Hon lever som tillfrisknad alkoholist. Riktigt häftigt!
 
 
 
Tack alla inblandade som förgyllde vår helg! Ni är bara såå bra!
 
KÖSS
 
 
 
 
 
1
Frida D

Snygga brows My, fint med de mjuka linjerna i ditt söta ansikte ;D