Avsnitt 10 - Träna utan socker

De flesta som tränar mycket äter stora mängder kolhydrater för att orka. Behöver man verkligen det? Vissa anser också att det är farligt att träna som sockerberoende då det leder till ökat sug, men stämmer det verkligen? I detta avsnitt har vi bjudit in PTn Emelie som driver företaget Back To Basics PT vars klientel består av 80% sockerberoende för att höra om hennes bästa tips för träning utan kolhydrater och sug.
 
 
Vi är så himla glada att ni lyssnar, delar och likear. Det är tack vare er som det går bra för podden Sockersystrar. Podden har legat uppe på topp 100 av Sveriges mest lyssnade podcasts samt topp 10 i kategorien hälsa. Fortsätt dela, likea och kommentera. Detta är ett steg för att få samhället att erkänna att vår beroendesjukdom finns, så fler kan få RÄTT hjälp. Att de som inte har råd till behandling ändå skall få det.
 
Podden hittar du via iTunes, Acast, Podcaster eller streamat här under. 
 
Följ oss på Instagram @Sockersystrar
Och på Facebook @Sockersystrar
 
 
1
Anonym

Hade varit mer intressant om det varit lite tips och trix samt fakta forskning bakom träning på lchf/ketogen kost. Tråkigt att casten mest kändes som en reklampelare för allas verksammhet snarare än att verkligen vara informativ och givande.