Låt bönor förändra ditt liv

Den senaste tiden har bönor trendat hårt bland LCHF-kretsar. Jag själv är en av dem som verkligen fått fantastiska resultat på bönor och probiotika. Med bönor har jag tappat -6,1 kg, fått en stabil mättnad, kunnat äta mer och fler portioner och gått från deppig till peppig. Ja det sista är sant! Visste du att tarmhälsan hänger ihop med ditt mående? Så spännande! Jag gick in i en oerhört tung fas i våras. Sen så vände allt när jag började käka probiotika och resistent stärkelse (bönor, potatismjöl). Istället för SSRI läkte jag ut det med kosten. Det är helt fantastiskt!
 
 
Jag vill ju givetvis dela med mig om denna kunskap och intervjuade jag Lars-Erik Litsfeldt när han var i Göteborg. Han och Patrik Olsson har skrivit boken "Låt bönor förändra ditt liv" där de berättar hur de får kontroll på blodsocker, övervikt och mättnad med hjälp av just - bönor. 
 
 
 
Vi är så himla glada att ni lyssnar, delar och likear. Det är tack vare er som det går bra för podden Sockersystrar. Podden har legat uppe på topp 100 av Sveriges mest lyssnade podcasts samt topp 10 i kategorien hälsa. Fortsätt dela, likea och kommentera. Detta är ett steg för att få samhället att erkänna att vår beroendesjukdom finns, så fler kan få RÄTT hjälp. Att de som inte har råd till behandling ändå skall få det.
 
Podden hittar du via iTunes, Acast, Podcaster eller streamat här under. 
 
Följ oss på Instagram @Sockersystrar
Och på Facebook @Sockersystrar
 
KÖSS
7
Margaretha

Snälla sluta säg att LCHF inte fanns 2006 för redan då hade jag och ett flertal med mig med stor hjälp av Skaldeman gått ner väldigt mycket i vikt. Metoden var väldigt strikt men så effektiv. Själv gick jag ner 25 kg i vikt och har aldrig mått så bra i mitt liv som då.

Hanna Karlsson

För mig är det ingen nyhet att tarmhälsan hänger ihop med måendet. Det är samma sak med huden och tarmen. Obalanser i tarmen syns på huden då huden är kroppens spegel. Intressant att tänka på. :-)

Elisabeth G

Instämmer med dig, Margaretha. Själv började jag med LCHF 2005.

J

Spännande, vad är SSRI?

walter westphal

Mitt intresse !

Anonym

Ett mycket intressant podavsnitt!

Anonym

Ett mycket intressant podavsnitt!