Snus vs. socker

Något som jag tycker är lustigt är hur enkelt det var att sluta snusa i jämförelse att sluta med socker. Jag har luskat lite i det där och jag tror att det handlar om 3 saker framförallt.
 
Omgivningen är med på banan
Sedan jag slutade med snus har omgivningen varit sjukt förstående. Ingen har bjudit mig på snus och jag har knappt sett till en dosa. Alla gör det i smyg och med respekt för mig. Ingen trugar och ingen ifrågasätter. Alla säger bara: grymt jobbat, stark du är!
Det är ju en HELT ANNAN BULLE när det kommer till socker!! Jag menar, snart 8 år efter jag slutade med socker är det fortfarande folk som trugar. Helt sjukt! Folk bah: ÄH MÄH SLUTA NU! Ta EN kaka, det blir du inte fet av! FORTFARANDE liksom! Inte konstigt att det är sjukt svårt att sluta äta socker!
 
Inget kroppshat
Sockerberoende fäster sig verkligen på utseendet. Bara att vi kan stå i timmar framför spegeln och hata på vår kropp ökar risken marknat för en hetsätningsepisod. Ångest föder ju lust att droga. 
Nu kan man ju tro att man skall hata på sitt utséende när man snusar också, för hur tjusigt är det att springa runt med en prilla under läppen? För mig fungerar det dock inte så och därmed sjunker risken att jag vill droga.
 
Inget att förhålla sig till
Mat MÅSTE vi ju förhålla oss till! Vi måste äta varje dag! Det måste vi ju inte med snus, där kan vi ju bara lägga av!
Vi dör inte om vi slutar snusa men vi dör om vi slutar äta. Därför måste vi ha ett förhållningssätt till maten. Och hur lätt är det att vara lagom?
 
Summa summarum: att sluta snusa var en piece of cake jämfört med att sluta äta destruktivt. Men för det var det inte helt enkelt. Första veckan var en riktig pina!
 
KÖSS
 
3
monica

Har hört att det är värre att sluta snusa än att röka! Snus är i munnen hela tiden som en kär vän. Men rökande stör omgivningen. Jag störde mig på att folk/icke rökare , inte hade askfat framme. Och att jag jämförde priser på ostbitar och cigarettpaket. Att rökning blev ett tvång, vid tvång sparkar jag bakut. Man får förstås inte ersätta den ena drogen med något annat. Slippa tobak är en befrielse. Men det sketna sockret stör en överallt. Utbud i butiker, firande med tårta, halloween snask. Du är redig som står emot. Följa en inköpslista och ha skygglappar för resten.

Anonym

Hej. Åh fantastiskt att du lyckas både med socker och snus. Är själv snusare och funderar på att sluta,skulle vara spännande att höra mer om hur du bär dig åt om du har tid o lust att berätta. Lycka till

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}