Sockersystrar avsnitt 8 - Fridas lifestory och barnfetma

Nu är avsnitt 8 av vår podd Sockersystrar ute för lyssning! Denna gång är det ett MAGISKT avsnitt. Om det är ETT avsnitt ni skall lyssna på är det detta! Frida som är 29 år har varit sockerberoende hela livet. Som liten flicka var hon större än de andra barnen och blev tidigt indragen i dieternas värld. Dietister och dietprogram avlöste varandra. Frida blev inlagd på en ätstörningsklinik och kunde inte förstå varför hon inte kunde äta lagom som de andra. För henne bet det inte att träna på att äta en Risifrutti till mellanmål. 
 
 
 
Frida berättar generöst om hur tufft det är att växa upp som ett knubbigt barn och delar med sig av sina bästa tips till alla föräldrar som har knubbiga barn. Ett mycket viktigt avsnitt!
 
Vi är så himla glada att ni lyssnar, delar och likear. Det är tack vare er som det går bra för podden Sockersystrar. Podden har legat uppe på topp 100 av Sveriges mest lyssnade podcasts samt topp 10 i kategorien hälsa. Fortsätt dela, likea och kommentera. Detta är ett steg för att få samhället att erkänna att vår beroendesjukdom finns, så fler kan få RÄTT hjälp. Att de som inte har råd till behandling ändå skall få det.
 
Podden hittar du via iTunes, Acast, Podcaster eller streamat här under. 
 
Följ oss på Instagram @Sockersystrar
Och på Facebook @Sockersystrar
 
KÖSS