Muntejp

Min yttersta uppgift nu är få bukt på min stress och energinivå. Stressen är den som är den största parametern som påverkar mitt liv negativt. Därför provar jag olika metoder. Nu har jag klickat hem muntejp för att sova med tejpad mun på natten. Det låter svinskumt men det är på grund av att vi skall få en bättre syresättning och få ut mer av sömnen vi gör det. När vi andas med munnen riskerar vi att snarka och få en sämre syresättning. 
 
Så nu har jag sovit en vecka med tejpad mun och känner både för och nackdelar. Dessvärre verkar det som att jag sliter av mig muntejpen i sömnen på natten, vilket inte är så käckt. Men det är nog en vana! De nätter jag sovit med muntejp hela natten har jag vaknat med bättre energi och mer utsövd. Jag slipper också munntorrhet. Det enda som var obehagligt var att jag fick en hostattack och då blev det skumt med tejpad mun. Däremot så är min näsa mer utrensad, munnen återfuktad och sömnen bättre = totalt värt det!
 
Jag klickade hem muntejpen i samband med Relaxatorn, alltså HÄR (länk)
 
KÖSS
 
 
9
Alexandra

Jag har sovit med igentejpad mun ett halvår nu ungefär och klarar typ inte av att köra utan. Men jag tar smal kirurgtejp och tejpar ett litet kryss, funkar bra! Ingen muntorrhet, utrensad näsa etc men jag rekommenderar inte att nysa med tejpen på! :)

Svar: hahahah exakt!
LCHFingenjoren

Anders

Hur lång tid tar det att vänja sig vid tejpen? Läste någonstans att det kan ta flera månader. Är det så?

Svar: ja hahaha jag vaknar ff med att jag slitit av mig tejpen!
LCHFingenjoren

Linnea

Tejpar också sen snart ett år tillbaka. Får nästan panik nuförtiden om jag ska sova borta och upptäcker att jag glömt tejpen hemma. Slipper vakna med öken-känslor i munnen och behöver inte ha ett stort vattenglas precis vid sängen längre. Använder helt vanlig kirurgtejp som man köper på apoteket, fungerar kanon. Dock kan jag inte tejpa längs med läpparna, spände käkarna väldigt av någon anledning och fick problem med huvudvärk. Nu sätter jag bara en strip tvärsöver, från strax under näsan ner på hakan. Fungerar kanon.

Svar: tack för tips!
LCHFingenjoren

Anonym

Köp kirurgisk tejp på apoteket. Du får drygt 9 meter för en struntsumma + du kan bestämma längden själv.

Svar: kalastips!
LCHFingenjoren

Anonym

Såg att fera tipsat, köp prisvärd tejp på apoteket ja :)

Svar: jajjamen! Går också!
LCHFingenjoren

A

....annars finns ett annat jättebra knep: köp en pappåse och dra över huvudet.

Eva

Men ge er?! Skitnödiga idéer för folk utan innehåll i livet?
I flera hundra tusentals år har människokroppen sovit med icke tejpad mun och utvecklats.
Bara ???? Skärp er! Foliehatten är nära anstånden?

Anonym

Jag fick också tipset med att tejpa munnen på en sockeravgifnings kurs. Sååå bra! Vi fick alla med oss en rulle kirurgisk tejp med hem 😅

Anonym

Jag fick också tipset med att tejpa munnen på en sockeravgifnings kurs. Sååå bra! Vi fick alla med oss en rulle kirurgisk tejp med hem 😅