Svar på frågor

Ren nyfikenhet på hur kroppen fungerar- Drar sig fortfarande huden tillbaka? 
 
Alltså jag har ju en del överbliven hud. Men eftersom jag gjort min viktresa på 6 år så har den haft tid att anpassa sig. Men klart det finns en del lös hud, men jag störs inte så mycket av det.
 
Jag undrar hur det kommer sig att du bytte potatismjölet mot bönor i frågan om resistent stärkelse? 
Som fråga 2 undrar jag hur jag ska göra för att tappa mina sista 3 kilo som verkar sitta dom berget på kroppen? Tränar och håller igång bra! 
 
 
Jag lyssnade på podden 4health avsnitt 156 och där pratade man om bönor och då kände jag lust att prova - så då gjorde jag det och det har gått bra!
De sista kilona brukar vara sega. Vi får ställa oss frågan: är det bara i mitt huvud jag behöver gå ner i vikt? Äter du och tränar bra löser kroppen det själv. Tålamod, tid och lagom med bra mat med max 20g kolisar brukar ge resultat tids nog. Tränar du har du mer vätska i kroppen också. Annars finns alltid periodisk fasta och mejerifritt. Men att plåga sig är inte hållbart i längden.
 
Min fråga till dig My: Om du fick en önskning som sedan skulle slå in bums - vad skulle du då önska dig? ✨
 
 
Att få börja bygga mitt drömhus på den plats på jorden som jag skall bo på. Just nu sparar vi som bara attans, men det kommer att dröja ett tag till för att få ihop insats och dylikt.
 
När börjar ni med podden igen? Älskar den! <3
 
Kul att höra! Mitt jobb körde igång i 110, och Ann-Ida har också varit buzy. Vi skall försöka spela in på lördag! Så förhoppningsvis kommer den om en dryg vecka!
 
 
5
Anonym

Hej,
Går det lika bra med rå potatis dom bönor tror du? Jag gillar verkligen inte bönor, men älskar rå potatis :)

Emilia

Hej! Jag såg att du skrev lite om PCOS tidigare. Många påstår att även om man äter LCHF är det viktigt att föra in kolhydrater (typ sötpotatis) någon gång i veckan för att hålla igång sköldkörteln. Hur tänker du kring det?

Elisabeth G

Anonym,
vet inte vad My anser men har läst att potatisvatten går lika bra. Man skivar en rå potatis på kvällen och lägger i vatten. På morgonen dricker man vattnet. Själv är jag nöjd med potatismjöl som jag tar en matsked av i ett halvt glas vatten varje morgon. Jag testade bönor men det gjorde mig bara uppsvälld i kroppen.

Josefine

Härligt att podden kommer snart!

Anonym

Hej! :) Bönor: är det ok med tillagade, dvs gryta med bönor? Eller måste de vara kalla och ätas innan och efter vanliga maten?