Att göra det vi brinner för

Jag får ofta frågan hur jag orkar ha så många bollar i luften. Hur jag orkar att först jobba som nationell utbildningschef på ett globalt företag, driva blogg, podd, Instagram, eget företag, plugga till beroendeterapeut och hålla utbildningar och föreläsningar för andra. Svaret? Jag brinner. 
 
Att brinna för något är som att verkligen få energi av det. Jag får enorm energi av att syssla med sockerberoende, det är bara givande. För mig känns det inte som att det är ett krav eller ett måste att hålla på med sockerberoende. Det känns enbart roligt och kul! 
 
Det är superviktigt att hålla på med saker som vi brinner för, att hämta energi ur aktiviteter och områden. Vissa utav oss går igång på stickning, andra på trädgårdsarbete, några på att skriva - saker som ger oss energi! När vi lever mot våra värderingar, så som att vi äter utan att vi vill äta eller att vi lever i en relation där vi inte trivs så har vi oftast ingen ork att lägga energi på områden som vi brinner för. 
 
När vi lever i enighet med vår vilja och våra värderingar kommer energin av sig själv. Alla människor har ett behov av självförverkligande, men det behöver inte vara något stort. Det viktigaste är att känna att vi bidrar och att det är något som vi hämtar energi från. 
 
Vad brinner du för?
 
KÖSS
 
 
1
Effie

Se bara till att du hinner med vila och återhämtning. Det kallas honungsfälla, att bränna ut sig på sådant man tycker är roligt och stimulerande och brinner för.