Begär vs. Behov

Vi beroende är urusla på att veta vad vi har för behov. På riktigt suger vi på det. Så fort vi har ett tickande behov så trycker vi undand det och suget kommer.
 
Förr i tiden när jag kände sug trodde jag att det var något fel på mig, att nu måste jag kämpa mig igenom. Men det handlar inte alls om det. Det handlar om att det är ett underliggande behov som vi kör över. Vi kanske är trötta, behöver tröst eller så behöver vi fira! Vi vet vad vi begär - vi begär sockret och snabba belöningar. Under vårt begär ligger ett otillfredställt behov. Någonstans är det något vi behöver.
 
Har du vågat lyssna på ditt behov någon gång? Frågat dig frågan: vad behöver jag?
 
Oftast skiter vi i våra behov pga vår rädsla att inte bli älskade. Vi kör över våra behov för att duga inför andra. Om vi pushar oss lite till, går över några till värderingar - så blir vi förhoppningsvis äntligen älskade och accepterade. Sanningen? Det stämmer inte alls. Vi behöver lyssna och förstå oss själva.
 
Nästa gång du får sug: titta på vad du behöver. Du kanske behöver kärlek, sova eller att faktiskt bli ompysslad. Det sista du behöver är att äta. Tro mig på den!
 
KÖSS
 
 
7
Sonya Malinka Persson

lustigt att du skriver om det, eftersom jag själv har skrivit ett inlägg som iofs inte handlar om samma sak, riktigt, men ändå påminner iaf mig en aning om det.

för att inte tala om att jag skrivit två andra inlägg på en annan blogg, som tagit absurda mängder energi - och innan jag visste ordet av, har jag ätit på det! #eyeroll

Anonym

Tack för dettaatt inlägg. Det behövdes idag!

Åsa

Tack för dina härliga inlägg, har följt din resa under många år. Idag var det så häftigt för jag inser varför jag inte haft sug på länge. Går och jobbar med mig själv genom att prata med en zen coach, och har börjat inse precis det du skriver. Det jag ofta har fått sug på är när jag kör över mina egna gränser för att få bekräftelse från andra, jag jobbar på att sätta kärleksfulla gränser mot min omgivning och mig själv, att acceptera att mina val är mina och andra väljer annorlunda, men jag behöver inte ta ansvar för deras val. När mitt liv fungerar och jag står för mina val så försvinner suget. På söndag firar jag 800 dagar fri från socker och mjöl.

Anonym

Tack för att du delar med dig Åsa 💕

Anonym

Tack för att du delar med dig Åsa 💕

Sonja

Du har helt rätt! Men var fan gör om man inte får det man behöver? Ingen kärlek, ompyssling eller dyligt. ok, sova kan man ju, men det andra....

jessica

Hej, är här inte bara att vittna utan också att uppmuntra människor som står inför civil- eller relationsproblem. Om Dr Ogundus fantastiska arbete, email: [drogunduspellcaster@gmail.com] jag blev förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav den här stora mannen kontakten med mig och jag gav alla de föremål han behövde för stavningen och nu är glad igen att bli kär i min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: [drogunduspellcaster@gmail.com] om du står inför någon form av problem
1. Få din älskare eller man tillbaka
2. Pengar stava / lycka till stavning
3. Om du vill stoppa din skilsmässa
4. Skyddsspel
5. Få jobbstavning
6. Kampanjer
7. Få pengarna tillbaka.
8. viktminskning stavning
9. Kärlekstavning
10. Om du vill tillfredsställa din partner / botemedel för svag erektion
11. Graviditetsstavning